Vrabotuvanje.com - РАМСТОРЕ МАКЕДОНИЈА
Сподели
Tweet
Сподели

РАМСТОРЕ МАКЕДОНИЈА

ВИЕ ГРИЖЕТЕ СЕ ЗА РАБОТАТА,
НИЕ ЌЕ СЕ ПОГРИЖИМЕ ЗА ВАШАТА КАРИЕРА
ПРИДРУЖЕТЕ НИ СЕ ВО RAMSTORE!

ТИМ СО ПОВЕЌЕ ОД 700 ЧЛЕНА
НИЕ СМЕ RAMSTORE!

 • ​Промовираме наши вработени - сите наши менаџери некогаш биле касиери и продавачи!
 • Организиравме повеќе од 50 промоции во последните две години.
 • Имаме некој како тебе во нашиот тим.
 • Даваме еднакви шанси на сите кои сакаат да се приклучат во нашето големо семејство.
 • Цениме доверливи, вредни и дисциплинирани кандидати со голем ентузијазам и позитивен став, бидејќи тоа се клучните вредности на нашата организациска култура. Личности кои се доверливи, способни да бидат лидери, кои имаат сензитивност за работатa и воведуваат новитети, на кои купувачите секогаш им се во фокусот.
 • Се грижиме едни за други во период на КОВИД - 19 криза. Ги преземаме сите мерки за заштита и го почитуваме сите мерки.

ОДГОВОРНИ ВО ВРЕМЕ НА КОВИД-19

 • ​Освен задолжителната опрема, први обезбедивме визири за заштита на нашите вработени
 • Витамински овошен пакет за сите вработени во маркетите во периодот на државен карантин
 • ​Пакет поени на Рамстор клуб картичките за сите вработени кои исклучително храбро работеа во време на криза
 • Koнтинуирана мотивација и поддршка на вработените од страна на високиот менаџмент на компанијата
 • Работа во групи на вработените во маркетите, како и на вработените во администрацијата
 • Постојана и континуирана дезинфекција на сите површини во сите објекти пет пати во денот
 • Постојана и континуирана дезинфекција на сите површини кои се достапни на нашите купувачи пет пати во денот
 • Реорганизација и прилагодување на сите простории за “новото нормално”
 • Воведени строги ритуали и протоколи во текот на работењето, но и пред и по завршување на работата
 • Обележани места за држење на дистанца помеѓу вработените и купувачите
 • Поставени точки за дезинфекција низ објектите

 

2004

НАШИОТ ПОЧЕТОК
Рамстор пристигнува во Македонија

2005

Прв маркет во
Ramstore Mall

2010

• 5 маркети
• 2 града
• 190 вработени

2015

• 15 маркети
• 5 града
• 457 вработени

2020

• 28 маркети
• 7 града
• 700 вработени

 

 

НАШЕТО СЕМЕЈСТВО

62% ПРИПАДНИЧКИ НА ЖЕНСКИ ПОЛ

33 ГОДИНИ ПРОСЕЧНА ВОЗРАСТ

НАШАТА ВИЗИЈА:

Да бидеме малопродажна компанија која има за цел да оствари профитабилен раст превземајќи активности чувтствителни кон општеството и околината, преку својот пристап кој ја опфаќа целата нација и дава придонес кон своите соработници и државната економија.

НАШАТА МИСИЈА:

Овозможување уникатно искуство за купување преку спојување на ценовната структура која се заснона на придонесувањето кон семејниот буџет со разновидноста на производите и квалитетната услуга.

ДЕЛ ОД НАШИТЕ ЅВЕЗДИ

Vrabotuvanje.com.mk користи колачиња (анг. cookies) за да ви овозможи подобро корисничко искуство. Со продолжување на прегледувањето на страницата се согласувате со употребата на колачиња. Повеќе за тоа можете да прочитате овде