Vrabotuvanje.com - Технолог за готвени јадења - Скопје - СПЕЦИЈАЛ - ПРОДУКТ ДООЕЛ Скопје
Сподели
Tweet
Сподели
Испрати на пријател

Технолог за готвени јадења

Скопје

Рок за пријавување:

 • СПЕЦИЈАЛ - ПРОДУКТ ДООЕЛ Скопје
 
 
ТЕХНОЛОГ ЗА ГОТВЕНИ ЈАДЕЊА​

 

Краток опис на работни задачи:

 • Изработка корекција на нормативи и декларацаи, како и усогласување на истите со реалната постапка
 • Изработка на рецептури и корекција на истите согласно реалните постапки
 • Контрола на испорачан квалитет и евалуација 
 • Контрола на постапките на изработка и евалуација
 • Контрола на Вработените и нивното работење во тимот 
 • Испорачување на дневни ,неделни , месечни извештаи до претпоставените на повисоко ниво 
 • Изработка на оперативни и оргазнизациски планови ,како и контрола и евалуација на истите 
 • изработка на менија корекција и евалуација на истите
 • задолжителен внес на иновации во работењето следење на трендови и импементација на истите 
 • изработка на креативни планови за раст и развој 
 • ефикасно ефективно и домаќинско работење 
 • Задолжен/а за воспоставување, спроведување и контрола на стандардите во Друштвото согласно законската регулатива
 • Задолжен/а за одржување на системот за безбедност на храна и управување со квалитет со цел да овозможи производство на здравствено исправни производи кои ги исполнуваат законските регулативи и барањата за квалитет, како и задоволувањата на барањата на потрошувачите
 • Одговорен е за ажурно водење на документацијата
 • Задолжен/а за развивање и одржување на системот за безбедност на храна и управување со квалитетот со воспоставување и одржување на целокупната потребна документација
 • Го одржува HACCP во Друштвото преку одржување на процедурите и сите потребни дополнителни документи
 • Воспоставува комуникација со клиентите со цел подобрување на квалитетот на целокупното работење и техничките перформанси
 • Одговорен за одржување на контролата на квалитет на производите во текот на производството;
 • Ги контролира постапките при испорака на готов производ
 • Спроведува обука на вработените за сите процедури поврзани со управување на квалитет, безбедност на храна и хигиена
 • Води грижа за здравствениот билтен на вработените (санитарни книшки)


Потребни квалификации:

 • Завршено високо образование - дипломиран инженер прехранбен технолог или дипломиран инженер агроном
 • По можност Претходно работно искуство минимум 2 години во прехранбена индустрија
 • Одлично познавање на MS Office пакетот
 • Задолжително познавње на емаил комуникација и практикување на истата
 • Познавање на англиски јазик
 • Поседување на возачка дозвола Б категорија
 • Високи комуникациски способности


Личен профил:

 • Навремено исполнување на работните задачи
 • Организирана,ефикасна ефективна  одлучна и одговорна личност
 • Способност за водење на тим и развиена професионална  комуникација
 • Лојалност, самоиницијативност, амбициозност ,темелност и  енергичност
 • Способност за работа под притисок


Ние Ви нудиме:

 • Динамична работна средина каде активно  се следи и поттикнува успехот во работењето, а напредокот во кариерата на вработените зависи од остварените  резултати.


Доколку ваквиот работен ангажман е предизвик за Вас, испратете ја Вашата биографија, преку полето Брза Апликација.

Напомена:
Само апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани.  Апликациите без назнака нема да бидат разгледани!

Брза апликација
Испрати на пријател Принтај

СПОРЕДЕТЕ ЈА ВАШАТА ПЛАТА

Просечната плата во категоријата
Останато изнесува 22.029 MKD.

Дознај ја платата за посакуваната позиција според твоите квалификации!

Започни

Vrabotuvanje.com.mk користи колачиња (анг. cookies) за да ви овозможи подобро корисничко искуство. Со продолжување на прегледувањето на страницата се согласувате со употребата на колачиња. Повеќе за тоа можете да прочитате овде