Vrabotuvanje.com - Референт на фронт офис во експозитура во Скопје - Скопје - УНИ БАНКА
Сподели
Tweet
Сподели
Испрати на пријател

Референт на фронт офис во експозитура во Скопје

Скопје

Рок за пријавување:

  • УНИ БАНКА

УНИ Банка се промовираше како лидер во средната група на Банки во Република Северна Македонија, со ова зазема централно место на финансискиот пазар. Денес активностите како современа банка не се ограничени само на традиционалните банкарски работи, туку ни нудат и голем број услуги претворајќи се на тој начин во универзална финансиска институција. 
 
Нашата визија е да бидеме константно лидери во иновации на пазарот, следејќи ги светските/европските банкарски трендови и нивното имплементирање на домашниот пазар, на тој начин нудејќи им поволности и екстра бенефиции на своите клиенти.
 
Целта ни е да одбираме млад кадар и да им овозможиме своето работно искуство да го стекнат во нашата банка.Вработените постојано се едуцираат со можности за брз напредок во својата кариера.
 
Биди и ти дел од нашиот тим! ....
Референт на фронт офис во експозитура во Скопје
 
 
Kвaлификации:
  • Диплома за завршено високо образование;
  • Познавање на работа со компјутери;
  • Познавање на англиски јазик;
  • Висока мотивираност за остварување на зададените цели и за стекнување на нови знаења.

Избраниот кандидат треба да поседува:
  • Одлични организациски и комуникациски вештини;
  • Желба за непосредна работа со клиенти;
  • Прецизност, точност и аналитички пристап во работењето;
  • Афинитети за тимска работа и работа под притисок; 
  • Аналитичен пристап кон задачите и реализација во кратки рокови.
 
 
Заинтересираните кандидати кои ги исполнуваат наведените услови, потребно е да испратат кратка биографија на македонски јазик преку полето Брза Апликација или на адреса: Максим Горки бр. 6, 1000 Скопје, најдоцна до 30.09.2022 година.
 
Се согласувам Банката да може да ги собира, обработува и чува моите лични податоци за потребите на процесот на регрутација за цело време додека трае истиот, а по завршувањето на истиот податоците може да се чуваат во базата на податоци на Банката за регрутациски потреби согласно законсите прописи.
 
Согласноста може да ја повлечете во секое време со доставување на барање за истото на следниот линк: zlp@unibank.com.mk  
Брза апликација
Испрати на пријател Принтај

СПОРЕДЕТЕ ЈА ВАШАТА ПЛАТА

Просечната плата во категоријата
Банкарство изнесува 34.278 MKD.

Дознај ја платата за посакуваната позиција според твоите квалификации!

Започни

Vrabotuvanje.com.mk користи колачиња (анг. cookies) за да ви овозможи подобро корисничко искуство. Повеќе информации можете да прочитате овде