Vrabotuvanje.com - Работници за припрема, пастеризација и полнење - Скопје - Фруктал Мак а.д.
Сподели
Tweet
Сподели
Испрати на пријател

Огласот не е активен. Пријавувањето е невозможно.

Работници за припрема, пастеризација и полнење

Скопје

Рок за пријавување:

  • Фруктал Мак а.д.

 

РАБОТНИЦИ ЗА ПРИПРЕМА, ПАСТЕРИЗАЦИЈА И ПОЛНЕЊЕ
4 извршители

 

Потребни квалификации и вештини:

  • II-III ССС
  • Како предност ќе се смета најмалку 1 година работно искуство во производство
  • Самоиницијативност, Лојалност
  • Желба за едукација и надоградба

Што очекуваме од вас:

  • Да користи средства и опрема за подготовка на различни видови сокови и каши, според претходно определни рецептури и постапки;
  • Да врши омекнување на вода и нејзино складирање;
  • Да се изведува чистење и стерилизација на опремата, ракувајки со ЦИП станица;
  • Да го припрема и спроведува процесот на пастеризација;
  • Да ракува со останата друга опрема во производство, според потребите на неделниот распоред;
  • Должен е сите работни задачи кои ги извршува да се согласно со припремената ТТ документација, со максимална технолошка и техничка дисциплина и максимална концентрација и внимание;
  • Да се придржува кон барањата за добра производна пракса и добра хигиенска пракса;
  • Да се врши други работи по налог на сменоводителот и раководителот на производство;
  • Да има способност за работа во тим.

Ние нудиме:

  • Професионален предизвик во домашна компанија со водечка позиција на пазарот
  • Позитивна работна атмосфера​
  • Работа во хармоничен и силен тим со силни семејни вредности

Аплицирај!

Ве покануваме, доколку имате интерес пратете ваша апликација со Професионална биографија користејќи го полето „Брза Апликација“

СПОРЕДЕТЕ ЈА ВАШАТА ПЛАТА

Просечната плата во категоријата
Производство и Занаетчиство изнесува 24.798 MKD.

Дознај ја платата за посакуваната позиција според твоите квалификации!

Започни

Vrabotuvanje.com.mk користи колачиња (анг. cookies) за да ви овозможи подобро корисничко искуство. Повеќе информации можете да прочитате овде