Vrabotuvanje.com - Проектант - Србија, Црна Гора или Хрватска - STRUCTURA CONCEPT
Сподели
Tweet
Сподели
Испрати на пријател

Србија, Црна Гора или Хрватска

Рок за пријавување:

ПРОЕКТАНТ

Датум за аплицирање: 12.07.2024
Локација: Скопје

 

1 Работни услови

 • VII степен на стручно образование - архитектонска или градежна струка;
 • работно искуство - 1 година работа во проектантска работа;
 • посебни знаења и вештини - активно познавање на англискиот јазик, висока ИТ писменост, добро познавање на принципите на управување со продажба и набавки;
 • возачка дозвола Б категорија - има потреба од теренска работа и/или патување;
 • темелност, систематичност и аналитичка работа, внимание на деталите, фокусирање на постигнување резултати, способност за брзо стекнување на нови знаења и вештини, посветеност на работата и на компанијата;
 • број на извршители – 1
 

2 Опис на работните места и задачи:

 • дизајнирање и креирање проектна документација во согласност со барањата на корисниците, утврдените планови, процедури и упатства;
 • собирање податоци релевантни за дизајнот на објектите;
 • учество и соработка со одговорни проектанти и други проектанти во изработката на главните проекти на објектите;
 • креирање на (делови од) градежни проекти;
 • стекнување и примена на нови технологии, видови опрема, материјали и процедури;
 • информирање на одговорниот проектант и другите проектанти за напредокот и динамиката на проектот;
 • проектирање во согласност со прописите од соодветните области, во согласност со законот за планирање и градење, законот за заштита од пожари, заштита при работа;
 • спроведување на релевантни процедури поврзани со системи за квалитет, животна средина и заштита при работа, предлагање корективни и превентивни мерки и мерки за подобрување во IMS;
 • спроведување на овластување и одговорност во согласност со законот и етичките стандарди;
 • користи службено возило доколку е потребно;
 • ги почитува мерките за БЗР и PPZ;
 • работи на професионален развој;
 • ги извршува сите други работни задачи од опишаниот делокруг на работа по налог на непосредниот раководител.

За својата работа одговорен/а е пред Одговорниот проектант.

Брза апликација
Испрати на пријател Принтај

СПОРЕДЕТЕ ЈА ВАШАТА ПЛАТА

Просечната плата во категоријата
Градежништво, Геодезија и Геологија изнесува 25.150 MKD.

Дознај ја платата за посакуваната позиција според твоите квалификации!

Започни

Vrabotuvanje.com.mk користи колачиња (анг. cookies) за да ви овозможи подобро корисничко искуство. Повеќе информации можете да прочитате овде