Vrabotuvanje.com - ЖИКОЛ ДООЕЛ Струмица
Сподели
Tweet
Сподели

ЖИКОЛ ДООЕЛ Струмица

 • Адреса: Кирил Тренчев бр.10, Струмица, 2400 Струмица
ЗА ЖИКОЛ
 

 

 

Градежници пред сè!

Ние сме градежници пред сè и тоа нè прави различни од другите!

ЖИКОЛ квалитетот и сигурноста ги гради врз темелите на традицијата, со визија предводена од иновацијата. Така создаваме ДОМ - каде среќните моменти се секојдневие.

 

Ние ги почитуваме правилата на пазарот, уметноста на создавањето и предноста на самоувереноста базирана на знаењето. Нашите вработени се дел од семејството, клиентите се нашиот водечки мотив, а општествената одговорност е примарниот принцип во нашата работа.

 

 
Од 1987 година ЖИКОЛ е ЛИДЕР во градежната индустрија и континуирано успешно ја гради својата мисија.

Како водечка компанија во својот сектор со целосно приватен капитал, ЖИКОЛ го обезбдедува комплетниот опсег на услуги во областа на градежништвото и пазарот на недвижнини.

Во ЖИКОЛ интегритетот и вистината не се само обични ветувања. Тие се фундаментот на нашата работа исто како и сигурните темели врз кои ги градиме нашите идеи. Страста кон она што го работиме е моќна алатка во реализацијата на нашите цели.

Во остварувањето на нашата мисија се водиме според безвременските принципи:

 • Дисциплина
 • Реализација во зададените рокови
 • Секогаш во потрага по најдоброто решение
 • Целосна одговорност кон клиентите
 • Посветена тимска работа и долгорочни односи
 • Највисок квалитет на услугите
 • Ексклузивна изведба
 • Ефикасност, економичност и функционалност
 • Континуирана репродукција на иновативни идеи
 • Безбедност на работното место

Vrabotuvanje.com.mk користи колачиња (анг. cookies) за да ви овозможи подобро корисничко искуство. Повеќе информации можете да прочитате овде