Vrabotuvanje.com - Техничка секретарка - Скопје - ЗЕГИН ДОО
Сподели
Tweet
Сподели
Испрати на пријател

Техничка секретарка

Скопје

Рок за пријавување:

 • ЗЕГИН ДОО

Искористете ја можноста да бидете дел од нашиот тим, во кој вашето залагање и Вашите вештини ќе допринесат за развој  на Вашата кариера во најуспешната компанија Зегин ДОО Ние ги сметаме своите човечки ресурси за клучен фактор за нашиот брз и одржлив развој.
 
 
Работни должностии  и критериуми:
 • Да има завршено висока или средна стручна спрема ССС/ВСС 
 • Вршење на сите потребни секретарски должности
 • Обезбедување административна подршка на сите сектори со цел ефикасно и навремено извршување на тековните активности
 • Водење евиденција за состаноци кај извршниот директор
 • Организирање и водење на системот за прием и праќање на документи
 • Непосредно контактира со странките кои доаѓаат или ги информира истите,а воедно води и книга за евиденција на термините за ангажирање во однос со странките или деловните партнери
 • Ги прима и доведува странките  кај генералниот директор и се грижи за културен и гостопримлив однос спрема нив
 • Оперирање со телефонскиот центар во дирекција,грижа за прием и насочување на жалбите,коментарите и барањата на купувачите
 • Резервирање на авионски билети,резервации за хотелски сместувања на вработени и надворешни соработници
 • Врши припрема на разни извештаи,анализи и прегледи по барање на управителот и редовно ги информира за истите
 • Се грижи и го прати движењето на архивските материјали на документацијата која пристигнува или се доставува од друштвото се до нивното архивирање и сместување
 • Се грижи за послужување на сите надворешни посетители,клиенти или гости
 • Познавање на административни процедури
 • Пожелно е работно искуство минимум  2 (две) години на иста или слична позиција 
 • Одлично познавање на англиски јазик (усна и писмена комуникација),
 • Одлично познавање на  MS Office и Internet,
 
Личен профил:
 • Организираност и одговорност;
 • Одлични аналитички способности;
 • Професионален и љубезен однос;
 • Способност за индивидуална и тимска работа; 
 • Доверлива  личност;
 • Лојалност,самоиницијативност,темелност во извршување на задачите; 
 • Способност за работа под притисок и со кратки рокови; 
 • Високо ниво на точност,законитост  и доверливост;
 • Одлични интерперсонални комуникациски вештини ;
 • Систематичност,организираност,иницијативност;
 
Избраните кандидати ќе бидат повикани на интервју заради непосредно утврдување на способноста.
 
Кандидатите кои ги исполнуваат наведените квалификации можат да аплицираат електронски со испраќање  биографија (CV) преку полето Брза Апликација, со назнака  “Техничка секретарка" .
Брза апликација
Испрати на пријател Принтај

Vrabotuvanje.com.mk користи колачиња (анг. cookies) за да ви овозможи подобро корисничко искуство. Со продолжување на прегледувањето на страницата се согласувате со употребата на колачиња. Повеќе за тоа можете да прочитате овде