Vrabotuvanje.com - Агроном - Скопје - ПАРТИ СЕРВИС ЛЕО
Сподели
Tweet
Сподели
Испрати на пријател

Скопје

Рок за пријавување:

  • ПАРТИ СЕРВИС ЛЕО


Агроном
(1 извршител)

Профил на кандидатот:
  • Дипломиран земјоделски инжињер – Агроном (полјоделец)
  • Претходно работно искуство од 3(три) години на иста позиција
  • Висок степен на одговорност и аналитичност
  • Одлични комуникациски и организациски вештини
  • Самоиницијативност и посветеност
  • Енергичност и истрајност
  • Познавање на англиски јазик 
  • Возачка дозвола Б категорија 
Работни задачи и одговорности:
  • Ги проучува методите за одгледување градинарски и полјоделски култури
  • Изработува план со активности за садење, купување семе и ѓубрива
  • Ја организира работата за подготовка на почвата 
  • Ја контролира сеидбата и оплодувањето на земјоделските култури
  • Спроведува активности во борбата против штетници и растителни болести
  • За време на сезоната на берба го следи собирањето, траспортирањето на културите до местото за складирање
  • Подготвува документација со податоците добиени од терен 
  • Изработува месечни извештаи за сработеното 
Нa кандидатот му нудиме:
  • Работа во позитивна и пријатна атмосфера
  • Полно работно време од 40 часа неделно
  • Работниот однос се заснова на определено време од 6 (шест) месеци со можност за продолжување 
  • Конкуренски месечни примања
  • Обезбеден оброк
Доколку сте сигурни дека ја поседувате потребната амбиција, желба за успех и страст да се приклучите кон нашиот успешен тим, и сте спремни да ги користите извонредните можности за професионален развој кои ние ги нудиме, испратете ја вашата кратка биографија CV преку полето Брза Апликација со назнака “Агроном”
 
 
Брза апликација
Испрати на пријател Принтај

СПОРЕДЕТЕ ЈА ВАШАТА ПЛАТА

Просечната плата во категоријата
Останато изнесува 22.029 MKD.

Дознај ја платата за посакуваната позиција според твоите квалификации!

Започни

Vrabotuvanje.com.mk користи колачиња (анг. cookies) за да ви овозможи подобро корисничко искуство. Со продолжување на прегледувањето на страницата се согласувате со употребата на колачиња. Повеќе за тоа можете да прочитате овде