Vrabotuvanje.com - Стручен соработник - сектор микробилогија - Скопје - БИОТЕК ДОО
Сподели
Tweet
Сподели
Испрати на пријател

Стручен соработник - сектор микробилогија

Скопје

Рок за пријавување:

  • БИОТЕК ДОО

Биотек ДОО Скопје, објавува оглас за регрутирање на професионални кадри – потенцијални кандидати за позицијата:

Стручен соработник - сектор микробилогија

Потребни квалификации:

  • Високо образование–Природно математички факултет (биологија) , Технолошко-Металуршки факултет, Фармацевтски факултет
  • Со работно искуство најмалку од 1 (една) година
  • Области за работа: Продажба, апликација на тестови и опрема во областа на микробиологијата
  • Активно работно користење на англиски јазик (пишан и говорен)
  • Работно користење на компјутер – MS office
  • Задолжително поседување на возачка дозвола Б-категорија, активен возач

Потребни способности и вештини:

  • Одлични комуникациски и развиени презентерски способности
  • Ориентираност кон рокови и способност за извршување на повеќе активности истовремено 
  • Мотивирана и стабилна личност
  • Флексибилност за индивидуална и тимска работа
  • Иницијативност и насоченост кон резултати
  • Желба за учење и напредок во областа на работење
  • Флексибилност за работа на терен

Главни одговорности:

  • Организирање на продажбата, реализација на зададените планови и таргети
  • Стручна апликациона поддршка 
  • Комуникација со деловни партнери
  • Посета на потенцијални и тековни клиенти

Ве покануваме, доколку имате интерес и соодветствувате со опишаниот профил за позицијата, пратете ваша апликација со Професионална биографија преку полето Брза Апликација.

Брза апликација
Испрати на пријател Принтај

СПОРЕДЕТЕ ЈА ВАШАТА ПЛАТА

Просечната плата во категоријата
Останато изнесува 22.029 MKD.

Дознај ја платата за посакуваната позиција според твоите квалификации!

Започни

Vrabotuvanje.com.mk користи колачиња (анг. cookies) за да ви овозможи подобро корисничко искуство. Со продолжување на прегледувањето на страницата се согласувате со употребата на колачиња. Повеќе за тоа можете да прочитате овде