Vrabotuvanje.com - Градежен инженер - Скопје - МЕЈ ЕНЕРЏИ ДОО
Сподели
Tweet
Сподели
Испрати на пријател

Градежен инженер

Скопје

Рок за пријавување:

 • МЕЈ ЕНЕРЏИ ДОО

 

Меј Енерџи ДОО Скопје е компанија за производство на електрична енергија од обновливи извори на енергија. Компанијата е во процедура за изградба на фотонапонска електрана со рок на користење од 25 години.
​Меј Енерџи ДОО Скопје е општествено одговорна компанија која се грижи за животната средина, а притоа ги следи најсовремените инженерски трендови во областа на енергетиката.

градежен инженер

 

Потребни квалификации:

 • ВСС – Градежен факултет – Градежен инженер;
 • Соодветно претходно работно искуство од минимум 2 години;
 • Одлично познавање на AutoCad, програма за пресметка на статика и апликациите од MS Office пакетот;
 • Одлично познавање на англиски јазик;
 • Возачка дозвола Б категорија.

Главни одговорности:

 • Познавање на целокупната потребна техничка документација за изградба на енергетски објект - фотонапонска електрана;
 • Надгледување на развојот на проектот и давање насоки кога е потребно до Site менаџерот;
 • Оценка на напредокот и подготвување на детални финансиски/технички извештаи за Управителот и Инвеститорот;
 • Познавање на оперативни практики на градење и следење на стандардите и нивните промени;
 • Во текот на извршувањето на договорените работи контактира со инвеститорот, надзорните органи, подизведувачите и државни органи и презема соодветни активности во зависност од природата на укажаните потреби;
 • Во координација со Site менаџерот и надзорниот инженер да планира и обезбедува потребни ресурси (работна сила, опрема и материјали) од почеток до крај со внимание на буџетските ограничувања;
 • Водење дневна евиденција за напредокот на инвестицијата;
 • Оперативни и административни обврски врзани за тековното работење;
 • Обезбедување и придржување кон сите здравствени и безбедносни стандарди.

Потребни вештини:

 • Способност во организирање на ресурси и поставување на приоритети;
 • Одговорност и одлични организациони вештини со флексибилен пристап кон работите и ориентираност кон изнаоѓање на решенија;
 • Способност за тимска работа;
 • Лојалност, иницијативност, темелност и енeргичност.

Доколку сте заинтересирани, испратете го Вашето CV (работна биографија) на англиски или на македонски јазик преку полето Брза Апликација.

Само селектираните кандидати ќе бидат повикани на разговор.

Во согласност со законот за заштита на лични податоци со самото испраќање на Вашата апликација согласни сте Вашите податоци да се чуваат во нашата база на кандидати во времетраење од 12 месеци.

Меј Енерџи ДОО Скопје е компанија која нуди еднакви можности и правичен третман при вработување на сите лица без оглед на нивниот пол, раса, религија, национална и политичка припадност и вид на попреченост.

Брза апликација
Испрати на пријател Принтај

СПОРЕДЕТЕ ЈА ВАШАТА ПЛАТА

Просечната плата во категоријата
Градежништво, Геодезија и Геологија изнесува 25.150 MKD.

Дознај ја платата за посакуваната позиција според твоите квалификации!

Започни

Vrabotuvanje.com.mk користи колачиња (анг. cookies) за да ви овозможи подобро корисничко искуство. Повеќе информации можете да прочитате овде