Vrabotuvanje.com - Соработник за испитувања во животна средина (м/ж) - Скопје - ТЕХНОЛАБ
Сподели
Tweet
Сподели
Испрати на пријател

Соработник за испитувања во животна средина (м/ж)

Скопје

Рок за пријавување:

 • ТЕХНОЛАБ
 • Адреса: бул. Кузман Јосифовски Питу бр.28/3-24, 1000 Општина Аеродром
 • Веб страна: http://www.tehnolab.com.mk

Технолаб ДОО Скопје е приватна компанија основана во 2000 година и нејзината основна дејност се услуги во областа на заштитата на животната средина и заштитата при работа.

Технолаб ДОО Скопје има потреба од следната работна позиција
СОРАБОТНИК ЗА ИСПИТУВАЊА ВО ЖИВОТНА СРЕДИНА (М/Ж)


Активностите на Технолаб се спроведуваат преку 5 основни сектори:

 • Консалтнг за животната средина (подготовка на апликации за дозволи за А или Б, елаборати за заштита на животната средина, оценка на влијанието врз животната средина, стратешко влијание, проект поврзан со квалитетот на амбиентниот воздух, интегриран катастар на загадувачи и друго),
 • Безбедност и здравје при работа (обука на вработените во областа на БЗР, проценка на ризикот на работното место и подготовка на изјава за безбедност, подготовка на планови за БЗР, периодична инспекција на работната опрема, испитување и контрола на работните услови, подготовка прирачници за заштита при работа, итн) ,
 • Акредитирана лабораторија за испитување на животната средина (мониторинг на емисиите на животната средина, квалитетот на амбиентниот воздух, квалитет

Опис на работата

 • Посета на објекти со цел снимање на состојбата од аспект на заштита на животна средина и вршење на теренски мерења на: емисија и имисија во животна средина (воздух, вода, почва,отпад), микроклиматски услови, физички и хемиски штетности во работна средина и изработка на извештаи од извршени мерења и учествува во изработка на Проекти, Студии, Елаборати, Проценки и Извештаи.

Потребни квалификации:

 • ССС /ВСС
 • Познавање и работа со компјутери (MS office задолжително)
 • Познавање на англиски јазик (пишување и говорење)
 • Возачка дозвола Б категорија (задолжително)
 • Добри комуникациски и организациски споспбности
 • Способност за тимска работа
 • Желба за континуирано учење и усовршување
 • Лојалност и почитување на интерните правила и стандарди на работа

Што нудиме:

 • Пријатно работно опкружување
 • Можност за напредување и усовршување
 • Фиксна месечна плата
 • Дополнителни бонуси врз база на реализиција
   

Сите заинтересирани кандидати своите професионални биограгфии може да ги достават преку полето Брза Апликација.
 

Брза апликација
Испрати на пријател Принтај

СПОРЕДЕТЕ ЈА ВАШАТА ПЛАТА

Просечната плата во категоријата
Останато изнесува 22.029 MKD.

Дознај ја платата за посакуваната позиција според твоите квалификации!

Започни

Vrabotuvanje.com.mk користи колачиња (анг. cookies) за да ви овозможи подобро корисничко искуство. Повеќе информации можете да прочитате овде