Vrabotuvanje.com - Оператори на машина - Скопје - АРЦ АУТОМОТИВ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ
Сподели
Tweet
Сподели
Испрати на пријател

Оператори на машина

Скопје

Рок за пријавување:

 • АРЦ АУТОМОТИВ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ
 
 
ARC автомобилската индустрија, АД е глобален лидер во дизајн, развој и производство на инфлатори за автомобилски воздушни перничиња. Со 70 годишно искуство  на дизајн, експертиза и технологија, ARC е посветена на обезбедување на клиентите со иновативни, високо квалитетни производи,

АРЦ АУТОМОТИВ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Скопје бара да вработи:
 
Оператори на машина
 
Оператор на машина ќe биде дел од тимот на производство. Преку дефинирани задачи, ќе придонесува за оптимално функционирање на целиот процес на производство на инфлатори за автомобилски воздушни перничиња со целосно ангажирање за заедничко извршување на задачите и грижа за заштита на животната средина, безбедност и здравје при работа. Притоа треба да развива добри односи со вработените и да биде отворен за нови знаења.
 

Месечните примања се солидни и компетативни на пазарот на труд и на месечно ниво може да изнесуваат од 26.000,00 мкд до 40.000,00 мкд.

Работата се извршува во пријатна атмосфера, во три смени со обезбеден топол оброк во сите смени и организиран превоз од Скопје, Куманово, Велес и Свети Николе до просториите на компанијата.


Квалификации на кандидатите:
 • IV степен на стручна подготовка (техничко училиште), Работно искуство од 1 до 3 години во производствена средина
 • Способност да ги разбира да ги следи и применува инструкциите во процесот на производство
 • Висока посветеност на постигнување на бараниот квалитет на производот
 • Да ракува со производствените машини со бараната стапка на продуктивност
 
Конкурентски предности:
 • Висок степен на одговорност, ефективност и ефикасност
 • Организациски способности
 • Динамичност, мотивираност, иницијативност
 • Флексибилност и адаптибилност
 • Тимско работење и кооперативност

Кандидатите треба да ја приложат следнава документација
 • Мотивациско писмо за аплицирање на огласот;
 • Биографија (CV);,
 • Доказ за завршено образование;
 • Дополнителни дипломи и сертификати.
Кандидатите треба да ги исполнат и општите услови предвидени со Закон. 
 
 
АРЦ АУТОМОТИВ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Скопје обезбедува  еднакви можности за вработување и позитивно ги поттикнува сите соодветно квалификувани кандидати, без оглед на пол, раса, хендикеп, возраст, сексуална ориентација, религија или убедување .
 
Документите треба да се достават до „ АРЦ АУТОМОТИВ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Скопје со назнака за Оператор на машина до Сектор за управување со човечки ресурси e-mail: jobs@arcautomotive.com.mk најдоцна до 25/07/2024 година.
 
Со Вашето доставување на CV се согласувате Вашите податоци да бидат задржани во нашата база и истите можат да бидат обработувани во период од 12 месеци од денот на истекот на рокот за избор. Имате право во секое време да ја повлече дадената согласност за чување и обработка на вашите лични податоци согласно ЗЗЛП, со обaќање на e-mail: jobs@arcautomoive.com.mk
Брза апликација
Испрати на пријател Принтај

СПОРЕДЕТЕ ЈА ВАШАТА ПЛАТА

Просечната плата во категоријата
Производство и Занаетчиство изнесува 24.798 MKD.

Дознај ја платата за посакуваната позиција според твоите квалификации!

Започни

Vrabotuvanje.com.mk користи колачиња (анг. cookies) за да ви овозможи подобро корисничко искуство. Повеќе информации можете да прочитате овде