Vrabotuvanje.com - ЕУРО ТАБАК ДОО
Сподели
Tweet
Сподели

ЕУРО ТАБАК ДОО

 • Адреса: Босна и Херцеговина бр.11а Бутел, 1000 Скопје

Vrabotuvanje.com - Еуро Табак ВРАБОТУВА: 6 слободни позиции

ЗА НАС

Со 15 години искуство во секторот на дистрибуција и продажба, можеме да ви гарантираме одлично позиционирање на пазарот на сите ваши производи.
 
 

НАШАТА ВИЗИЈА

Да бидеме претпочитан избор за дистрибутер на принципалите и на клиентите во земјата со модерен и ефикасен дистрибутивен систем, најголема покриеност на продажни места, најбрз пробив на пазарот, извонредна грижа за клиентите и големо портфолио на производи со врвен квалитет за крајните потрошувачи.

НАШАТА МИСИЈА

Да работиме кон континуирано развивање на дистрибутивниот процес преку имплементација на најнови трендови и технологија од областа на продажба, дистрибуција и логистика.

Да одговориме на барањата на пазарот и да создадеме вредност за принципалите и клиентите преку инзворедна услуга и партнерски и принципиелен однос.

Континуирано да создаваме потреби кај нашите клиенти за купување производи со врвен квалитет.

Да работиме на континуиран раст и развој на нашите вработени, надоградување на нивните знаења вештини и способности потребни за исполнување на нашата визија и мисија.

Vrabotuvanje.com - Еуро Табак ВРАБОТУВА во Скопје, Кочани и Кавадарци

НАШИТЕ ВРЕДНОСТИ

Нашата компанија е заснована на цврести вредности, кои нè инспирираат да ги исполиме дадените цели и останеме фокусирани на нашата мисија.

 1. Луѓе
  Почит кон колегите, создавање на работна средина во која сите се вклучени, помош на другите да имаат добро резултати, придонес кон заедницата, соработка и позитивна работна атмосфера.
 2. Насоченост кон клиенти
  Посветеност на пружање на инзвонредна услуга на колегите и надворешните клиенти, разбирање и предвидување на потребите на клиентите, напор да се надминат очекувањата.
 3. Интегритет
  Однесување кое ги демонстрира етичките стандарди, доследност во активностите, методите на работа, принципите и вредностите.
 4. Професионалност
  Однесување со кое се покажува почит кон самите себе и кон другите како и свесност за влијанието кое нашето однесување го има врз другите. Да се демонстрира ефективност и ефикасност во сите интеракции.
 5. Континуирано подобрување
  Константен обид и стремеж кон подобрување на производите, услугата и процесите во работењето на Друштвото.
 6. Посветеност на квалитет
  Страст кон нашите производи, услуги и дејност, посветеност кон квлитетни процеси и услуги, постојано усовршување на процесите и услугите.

НАШИОТ ТИМ

Нашиот тим на раководство ги надгледува бизнис стратегиите во сите аспекти на работењето, обезбедувајќи ефективни резултати и имплементација на иновативни решенија во дистрибуцијата, логистиката, и продажбата.

ПРИДРУЖЕТЕ СЕ НА НАШИОТ ТИМ

Нудиме конкурентни плати на сите наши вработени, како и шанса за проширување на вашето знаење и вештини во различни сектори.

 

Vrabotuvanje.com.mk користи колачиња (анг. cookies) за да ви овозможи подобро корисничко искуство. Со продолжување на прегледувањето на страницата се согласувате со употребата на колачиња. Повеќе за тоа можете да прочитате овде