Vrabotuvanje.com - Комерцијалист за продажба на трен - Тетово, Гостивар - Ариљеметал

Комерцијалист за продажба на трен

Тетово, Гостивар

Рок за пријавување:

 • Ариљеметал

 

Ариљеметал доо Скопје, фирма за производство и трговија со метални производи, бара

КОМЕРЦИЈАЛИСТ ЗА ПРОДАЖБА НА ТЕРЕН 1 (еден) извршител 

Полошки регион (Тетово ,Гостивар)


Одговорности и задачи: 

 • Планирање и организирање на продажни активности; 
 • Следење на продажбата и преземање на активности за унапредување на продажбата;
 • Познавање и постојано следење на каталогот и техничките карактеристики на производите;
 • Развивање и одржување на односи со клиенти, комуникација со постоечки и потенцијални клиенти;
 • Изработка на потребна документација; 
 • Одговорна, мотивирана и стабилна личност;
 • Способност за индивидуална и тимска работа;
 • Флексибилност за работа на терен. 

Квалификации:

 • ССС/ ВСС
 • Претходно работно искуство на иста позиција ќе се смета како предност.
 • Познавање на работа со компјутери.
 • Поседување возачка дозвола Б-категорија (активен возач) 

Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови и сакаат да бидат дел од нашиот тим треба да достава кратка биографија (CV) со наведување на позицијата за која аплицираат и скорешна фотографија преку полето Аплицирај, најдоцна до 27.04.2018 год. 

 

Vrabotuvanje.com.mk користи колачиња (анг. cookies) за да ви овозможи подобро корисничко искуство. Со продолжување на прегледувањето на страницата се согласувате со употребата на колачиња. Повеќе за тоа можете да прочитате овде