Vrabotuvanje.com - Шеф на смена (производство) - Скопје - СОФТ СЛИП ДООЕЛ Ќојлија, Петровец
Сподели
Tweet
Сподели
Испрати на пријател

Шеф на смена (производство)

Скопје

Рок за пријавување:

 • СОФТ СЛИП ДООЕЛ Ќојлија, Петровец
 

СОФТ СЛИП ДООЕЛ
​објавува оглас за работна позиција:

Шеф на смена (производство)

Одговорности и задачи:

 • Раководи и ја контролира целокупната работа во сектор производство;
 • Го организира и ускладува процесот на работа во сектор производство во координација со останатите сектори;
 • Ги координира и контролира процесите и активностите во сектор производство;
 • Обезбедува услови за непречено изведување на процесите согласно начелата на Добрата Производна Пракса;
 • Воведува нови технологии и врши нивна оптимизација;
 • Врши контрола при изработка на производствената документација (производни протоколи,   стандардни оперативни постапки и сл.);
 • Производство и складирање производи според соодветна документација;
 • Одобрување на упатства за производство и нивно прецизно спроведување;
 • Проверка на евиденцијата пред испраќање до Контрола на квалитет;
 • Одржување на оддел, простории и опрема;
 • Одобрување на пишани процедури и други документи;
 • Одобрување и следење на договори поврзани со производство;
 • Назначување и следење на услови за складирање.

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ:

 • Завршено средно образование, високо образование ќе се смета за предност;
 • Претходно работно искуство ќе се смета за предност;
 • Познавање и активна примена на англиски јазик.

лични карактеристки:

 • Организираност и одговорност;
 • Способност за тимска работа;
 • Лојалност, иницијативност, темелност, енергичност;
 • Способност за работа под притисок и на кратки рокови.

Плата по договор.
Обезбедено храна и превоз.


Вашите апликации со прикачено CV ги очекуваме преку Брза Апликација.

Брза апликација
Испрати на пријател Принтај

СПОРЕДЕТЕ ЈА ВАШАТА ПЛАТА

Просечната плата во категоријата
Производство и Занаетчиство изнесува 24.798 MKD.

Дознај ја платата за посакуваната позиција според твоите квалификации!

Започни

Vrabotuvanje.com.mk користи колачиња (анг. cookies) за да ви овозможи подобро корисничко искуство. Повеќе информации можете да прочитате овде