Vrabotuvanje.com - Техничар за одржување - Скопје - АРЦ АУТОМОТИВ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ
Сподели
Tweet
Сподели
Испрати на пријател

Техничар за одржување

Скопје

Рок за пријавување:

 • АРЦ АУТОМОТИВ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ
 
 
ARC автомобилската индустрија, АД е глобален лидер во дизајн, развој и производство на инфлатори за автомобилски воздушни перничиња. Со 70 годишно искуство  на дизајн, експертиза и технологија, ARC е посветена на обезбедување на клиентите со иновативни, високо квалитетни производи,

АРЦ АУТОМОТИВ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Скопје бара да вработи:
 
Техничар во одржување
 
Техничарот во одржување ќe биде дел од тимот за одржување. Преку дефинирани задачи, ќе придонесува за оптимално функционирање на машините и постројките со целосно разбирање на процесот на превентивно одржување. Способност за отстранување на механички, електрични, пневматски и хидраулични проблеми како и да превзема иницијатива за брзо отстранување на дефектите или веднаш да побара помош. Грижа за заштита на животната средина, безбедност и здравје при работа, како и да развива добри односи со вработените и да биде отворен за нови знаења.
 
Основна нето плата изнесува од 40.000,00 МКД до 50.000,00 МКД + сите додатоци на плата согласно Закон за работни односи и месечен бонус за редовност во износ од 2.000,00 МКД.
 
Работата се извршува во три смени со обезбеден топол оброк во сите смени и организиран превоз од Скопје, Куманово, Велес  и Свети Николе до просториите на компанијата.
 

Квалификации на кандидатите:
 • IV степен на стручна подготовка (техничко училиште), Работно искуство до 2 години во областа на одржување на машини, постројки и објекти.
 • Способност да ги разбира, да ги следи и применува инструкциите за одржување на машините, вклучувајќи информации, дијаграми, шеми, планови, графикони и табели
 • Електро-машински вештини и компјутерска контрола и способноста за поправка на електрични и механички дефекти на опремата и производствениот објект.
 • Компјутерски вештини, одлично познавање на Microsoft Office
 • Познавање на пневматски и хидраулични системи / компоненти.
 • Познавање на Англиски јазик
 
Конкурентски предности:
 • Висок степен на одговорност, ефективност и ефикасност
 • Организациски способности
 • Динамичност, мотивираност, иницијативност
 • Флексибилност и адаптибилност
 • Тимско работење и кооперативност

Кандидатите треба да ја приложат следнава документација
 • Мотивациско писмо за аплицирање на огласот;
 • Биографија (CV);,
 • Доказ за завршено образование;
 • Дополнителни дипломи и сертификати.
Кандидатите треба да ги исполнат и општите услови предвидени со Закон. 
 
Само селектираните кандидати ќе бидат контактирани.
 
АРЦ АУТОМОТИВ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Скопје обезбедува  еднакви можности за вработување и позитивно ги поттикнува сите соодветно квалификувани кандидати, без оглед на пол, раса, хендикеп, возраст, сексуална ориентација, религија или убедување .
 
Документите треба да се достават до „ АРЦ АУТОМОТИВ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Скопје со назнака за Техничар во одржување до Сектор за управување со човечки ресурси e-mail: jobs@arcautomotive.com.mk најдоцна до 31.05.2024 година.
 
Со Вашето доставување на CV се согласувате Вашите податоци да бидат задржани во нашата база и истите можат да бидат обработувани во период од 12 месеци од денот на истекот на рокот за избор. Имате право во секое време да ја повлече дадената согласност за чување и обработка на вашите лични податоци согласно ЗЗЛП, со обaќање на e-mail: jobs@arcautomoive.com.mk
Брза апликација
Испрати на пријател Принтај

СПОРЕДЕТЕ ЈА ВАШАТА ПЛАТА

Просечната плата во категоријата
Производство и Занаетчиство изнесува 24.798 MKD.

Дознај ја платата за посакуваната позиција според твоите квалификации!

Започни

Vrabotuvanje.com.mk користи колачиња (анг. cookies) за да ви овозможи подобро корисничко искуство. Повеќе информации можете да прочитате овде