Vrabotuvanje.com - Административни и финансиски работи - Скопје - ДНД ЦОММЕРЦЕ
Сподели
Tweet
Сподели
Испрати на пријател

Административни и финансиски работи

Скопје

Рок за пријавување:

 • ДНД ЦОММЕРЦЕ

ДНД ЦОММЕРЦЕ ДООЕЛ е компанија која се занимава со регионално снабдување со иновативни медицински помагала за различни оперативни процедури, уреди и потрошен материјал за стерилизација и контрола на инфекции, болнички и професионални средства за дезинфекција

   Со модерна технологија и континуирана едукација се стремиме да бидеме професионални и во оваа смисла да го подигнеме нивото на здравствена заштита. Сите производи ги исполнуваат барањата на меѓународните стандарди и прописи и се користат во над 80 земји низ светот. Можете да дознаете повеќе за нашата програма за дистрибуција, како и за нас, на нашата веб-страница
www.dndcommerce.com

ГИ ПОКАНУВАМЕ СИТЕ ЗАИНТЕРЕСИРАНИ ДА АПЛИЦИРААТ НА КОНКУРСОТ ЗА РАБОТА:

АДМИНИСТРАТИВНИ И ФИНАНСИСКИ РАБОТИ

Опис на работата:
 • Работа со домашни и странски партнери во однос на административните и финансиските работи
 • Следење на финансиските трансакции со добавувачите и клиентите
 • Подготовка на документација за книговодство и обработка на податоци до книжење
 • Денарски и девизни плаќања преку електронско банкарство
 • Работа во програмата Пантеон - пожелно е претходно работно искуство.
 • Креирање финансиски и други периодични извештаи во согласност со желбите на раководството на месечно, квартално и годишно ниво
 • Соработка со банки (подготовка на документација за заеми и исплата на кредити, отворање тековни сметки, добивање задолжница и евиденција на депонирани потписи по овластување)
 • Ракување со корпоративна кореспонденција, е-пошта, телефонски повици, пошта
 • Контрола на пресметка на плата на вработените, исплата на плата и доставување на исплатни листи до вработените
 • Подготовка на пресметки за набавка на предметната стока и внесување на робата во билансот на состојба.
 • Организација на увоз и извоз на роба
 • Ажурирање на документацијата, одржување на архива
 • Работа со јавни набавки - следење на објавените тендери, пополнување тендери и прибирање придружна документација, запазување на рокови и поднесување понуди, следење на важноста и искористеноста на договорите
 • Водење евиденција за договорите за вработување на вработените и нивните годишни одмори
 • Работа со осигурителни компании, полиси за осигурување, каско...

Услови:

 • Минимум VI степен на стручно образование
 • Напредно писмено и усно познавање на англиски јазик
 • Познавање на работа со компјутер (MS Office, пожелно познавање на работа во програмата Pantheon)
 • Задолжително претходно работно искуство на исти или слични работни места
 • Пожелно е поседување на возачка дозвола Б категорија

Предности:

 • Одлични комуникациски вештини
 • Одговорен и позитивен пристап кон работата
 • Точност, прецизност, педантност, почитување на роковите

Ние на вас ви нудиме:

 • Постојана професионална обука, развој и можност за напредување
 • Работа во пријатен и колективен простор
 • Стручно оспособување, засновање работен однос на определено или неопределено време

 

Заинтересираните кандидати можат да испратат CV на е-маил адресата на работодавачот: info@dndcommerce.mk

Задолжително да се наведе во Предмет на е-пошта: Административно-финансиски работи

Ќе бидат контактирани само потенцијалните кандидати. Првиот круг на избор на кандидати ќе се врши телефонски, додека вториот круг е со физичко присуство во просториите на ДНД Цоммерце и разговор со претставник за човечки ресурси.

 
Брза апликација
Испрати на пријател Принтај

СПОРЕДЕТЕ ЈА ВАШАТА ПЛАТА

Просечната плата во категоријата
Административни професии изнесува 20.922 MKD.

Дознај ја платата за посакуваната позиција според твоите квалификации!

Започни

Vrabotuvanje.com.mk користи колачиња (анг. cookies) за да ви овозможи подобро корисничко искуство. Повеќе информации можете да прочитате овде