Vrabotuvanje.com - Специјалист за Дигитален Маркетинг - Скопје - ДОРА ИНВЕСТ
Сподели
Tweet
Сподели
Испрати на пријател

Специјалист за Дигитален Маркетинг

Скопје

Рок за пријавување:

 • ДОРА ИНВЕСТ
 • Адреса: Градски трговски центар приземје,

ДОРА ИНВЕСТ
има потреба од вработување на:

СПЕЦИЈАЛИСТ ЗА ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ
Со клучно познавање на креирање и едитирање на видео материјал

Ви нудиме:

 • Можност за вработување на неопределено/определено време (по договор) или извршување на дополнителна работа (part-time)
 • Позитивна работна атмосфера
 • Динамична и стимулативна средина
 • Можност за развивање на нови вештини и знаења
 • Истакнување на сопствената креативност
 • Фер однос и мотивирачки систем на наградување и препознавање
 • Полно/скратено работно време (по договор)
 • Работа во една смена
 • Плата по договор

Работни задачи:

 • Креирање и управување со маркетинг планови и содржини за дигитални канали и социјални медиуми, како Facebook, Instagram, LinkedIn, TikTok и Youtube. Управување со содржината, статистиките, и растот на профилите
 • Креирање и имплементација на контент планови, вклучувајќи дизајн на графики, уредување на фотографии, и создавање видеа за социјални медиуми. Воедно и содржина за приказни (stories) и крати видеа (reels)
 • Анализа на резултатите и креирање на извештај за перформансите од дигиталните маркетинг кампањи, следење на клучни метрики, и предлагање на стратегии за подобрување
 • Соработка и комуникација со останатите колеги за да се осигура конзистентна координација на маркетинг активностите
 • Истражување на нови трендови во дигиталниот маркетинг и препознавање на нови можности за раст
 • Совесно, навремено и квалитетно извршување на работни задачи
 • Зголемување на свеста за нашата компанија преку зајакнување на нашето онлајн присуство
 • Одржување на силен онлајн глас на социјалните медиуми

Потребни квалификации и личен профил:

 • Со претходно работно искуство на иста или слична работна позиција
 • Проактивна и насочена личност кон остварување на резултати
 • Одлични вештини за пишување и креирање
 • Одлично вештини на креирање и монтирање видео материјали (тие кандидати ќе имаат предност)
 • Пасија за онлајн маркетинг, нови технологии и трендови во веб светот
 • Познавање од Facebook, Instagram, Linkedin, Youtube и TikTok рекламирање и креирање на кампањи
 • Познавање на Canva и Adobe Photoshop/illustrator/After Effects/InDesign (за графики, social media постови, брошури, видео едитирање)
 • Креативна личност со дигитални маркетинг способности
 • Одговорност и професионалност во извршување на работните задачи
 • Почитување на правилата и вредностите на компанијата
 • Спремност за индивидуална работа во динамично опкружување
 • Самоиницијативност и подготвеност за лично усовршување и напредување
 ​

Аплицирајте со испраќање на ваша кратка биографија/CV преку полето Брза Апликација најдоцна до 26.05.2024 година.
Напоменуваме дека ќе бидат контактирани само кандидатите кои ќе влезат во потесниот круг на избор.
Вашите апликации ќе имаат третман на строга доверливост.

Брза апликација
Испрати на пријател Принтај

СПОРЕДЕТЕ ЈА ВАШАТА ПЛАТА

Просечната плата во категоријата
Маркетинг, ПР и Медиуми изнесува 28.527 MKD.

Дознај ја платата за посакуваната позиција според твоите квалификации!

Започни

Vrabotuvanje.com.mk користи колачиња (анг. cookies) за да ви овозможи подобро корисничко искуство. Повеќе информации можете да прочитате овде