Vrabotuvanje.com - Специјалист за трговски маркетинг - Скопје - ФД М КЕШ Македонија ДООЕЛ Скопје
Сподели
Tweet
Сподели
Испрати на пријател

Специјалист за трговски маркетинг

Скопје

Рок за пријавување:

 • ФД М КЕШ Македонија ДООЕЛ Скопје
 

Финансиско друштво М КЕШ Македонија ДООЕЛ Скопје е водечка небанкарска финансиска институција во Македонија, специјализирана за брзо одобрување и исплата на мали, необезбедени потрошувачки кредити. Компанијата е дел од Management Financial Group (MFG), меѓународна групација која обезбедува финансиски услуги во повеќе земји како што се Бугарија, Хрватска, Шпанија, Украина, Романија, Полска, Чешка и Македонија.

ФД М КЕШ Македонија се истакнува со својот иновативен пристап и брза експанзија, како преку онлајн услугите, така и преку директната услуга во нашите Продавници за пари. Како резултат на посветената работа и одржување на позицијата на пазарот, компанијата продолжува да биде лидер во секторот на небанкарските финансиски услуги во Македонија.

Поради растечките потреби и амбиции за понатамошен развој, ФД М КЕШ Македонија ДООЕЛ Скопје има потреба од Специјалист за трговски маркетинг кој ќе ни помогне во остварување на нашите цели и подобрување на нашите маркетинг активности.

СПЕЦИЈАЛИСТ ЗА ТРГОВСКИ МАРКЕТИНГ
 

Опис на работни задачи:

 • Планирање на сите оперативни маркетинг материјали, сувенири и сл.
 • Пакување и организирање на маркетинг материјали, бонус и лојална програма.
 • Организација на испорака на маркетинг материјали и промотивни производи од централен магацин до продажни места и клиенти.
 • Проверка на фактичката состојба на маркетинг материјалите при предавање на истите.
 • Контрола и распоредување на маркетинг материјали за навремена испорака на материјалите
 • Изготвување понуди за тендери во согласност со тендерската постапка
 • Редовна проверка на состојбата на маркетинг материјалите и известување за недостатоци, дефекти или проблеми со испораката.
 • Следење на насоките и стандардите за комуникација со клиенти при процесот на испорака на маркетинг материјалите или собирање најмалку три понуди по барање за изработка на артикли.
 • Координирање на процесот на утовар и истовар на маркетинг материјалите.
 • Помагање при утовар и истовар на маркетинг материјалите од/во возилото.
 • Организирање и контрола на процесот на снабдување и логистика на документи и рекламни материјали до Продавниците за пари.
 • Одржување контакти со добавувачите и рекламните агенции за договарање на условите за нарачки за материјали.       
 • Проверка на маркетинг инвентарот и навремено информирање дококолку е потребна дополна на истоимениот.          

Потребни квалификации:

 • Високо образование од областа на маркетинг, бизнис или слично.
 • Компјутерска писменост и вештини: MS Office и други софтверски производи специфични за професијата.
 • Одлично познавање на англиски јазик.
 • Возачка дозвола.

Очекувани способности и вештини:

 • Напредни комуникациски вештини.
 • Способност за работа на повеќе проекти и менаџирање на сопственото време.
 • Посветеност.
 • Изразени комуникациски и презентациски вештини.
 • Професионалност, одговорност и лојалност.
 • Самоиницијативност и ориентираност кон остварување на резултати.
 • Способност за работа во тим и самостојност во извршувањето на задачите.
 • Проактивен пристап и креативно размислување.

Ние нудиме:

 • Конкурентна плата.
 • Приватно здравствено осигурување.
 • Можности за професионален развој и обука.
 • Работа во динамично и позитивно работно опкружување.


Испратете го вашето CV и мотивационо писмо преку полето Брза Апликација.

Брза апликација
Испрати на пријател Принтај

СПОРЕДЕТЕ ЈА ВАШАТА ПЛАТА

Просечната плата во категоријата
Маркетинг, ПР и Медиуми изнесува 28.527 MKD.

Дознај ја платата за посакуваната позиција според твоите квалификации!

Започни

Vrabotuvanje.com.mk користи колачиња (анг. cookies) за да ви овозможи подобро корисничко искуство. Повеќе информации можете да прочитате овде