Vrabotuvanje.com - Референт за човечки ресурси - Скопје - ARC Automotive Inc.
Сподели
Tweet
Сподели
Испрати на пријател

Референт за човечки ресурси

Скопје

Рок за пријавување:

 • ARC Automotive Inc.
 
ARC автомобилската индустрија, АД е глобален лидер во дизајн, развој и производство на инфлатори за автомобилски воздушни перничиња. Со 70 годишно искуство на дизајн, експертиза и технологија, ARC е посветена на обезбедување на клиентите со иновативни, високо квалитетни производи
 
 
АРЦ АУТОМОТИВ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Скопје бара да вработи:
РЕФЕРЕНТ ЗА ЧОВЕЧКИ РЕСУРСИ
 
 
 

Опис на работно место:

 • Кадровска евиденција и администрација на вработените
 • Следење на документацијата на вработените
 • Следење на сите организациони промени, креирање на периодични и годишни извештаи
 • Спроведување на постапки за регрутација и селекција на работници како и постапки за вработување
 • Спроведување на потребните промени во однос на законската регулатива
 • Соработка со надлежни институции во проекти за подобрување на работните процеси и поттикнување на вработувањата
 • Раководење со процедурите за односи со вработените
 • Имплементирање на интерните политики за вработување, поддршка во интеграцијата на новите вработени во организацијата
 • Помагање на секојдневното работење на човечки ресурси и поддршка на одделот по потреба
 

Потребни квалификации, знаења и способности:

 • ВСС/VII степен образование
 • Потребно работно искуство од најмалку 2 години во областа на човечки ресурси
 • Одлично познавање на напреден MS Excel и другите MS Office апликации
 • Одлично познавање на англиски јазик
 • Одлично познавање на Законот за работни односи
 • Одлични организациски и комуникациски способности
 • Способност за запазување на рокови и остварување на резултати
 • Способност за работа во тим
 • Позитивен став, самоиницијативност, адаптибилност
 
Кандидатите треба да ги исполнат и општите услови предвидени со Закон. Со Вашето доставување на CV се согласувате Вашите податоци да бидат задржани во нашата база во период од 12 месеци.
 
Само селектираните кандидати ќе бидат контактирани.
 
АРЦ АУТОМОТИВ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Скопје обезбедува еднакви можности за вработување и позитивно ги поттикнува сите соодветно квалификувани кандидати, без оглед на пол, раса, хендикеп, возраст, сексуална ориентација, религија или убедување.
 
Документите треба да се достават до „АРЦ АУТОМОТИВ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Скопје со назнака за РЕФЕРЕНТ ЗА ЧОВЕЧКИ РЕСУРСИ до Сектор за управување со човечки ресурси Скопје, или електронски преку полето Брза Апликација најдоцна до 09/09/2019.
Брза апликација
Испрати на пријател Принтај

Vrabotuvanje.com.mk користи колачиња (анг. cookies) за да ви овозможи подобро корисничко искуство. Со продолжување на прегледувањето на страницата се согласувате со употребата на колачиња. Повеќе за тоа можете да прочитате овде