Vrabotuvanje.com - Работници - Сектор Логистика - Скопје - ПАКОМ КОМПАНИ ДООЕЛ
Сподели
Tweet
Сподели
Испрати на пријател

Работници - Сектор Логистика

Скопје

Рок за пријавување:

 • ПАКОМ КОМПАНИ ДООЕЛ

 

Паком Компани д.о.о.е.л. Скопје, е членка на М САН групација, најголема регионална компанија со дејност дистрибуција на производи од ИТ технологија, потрошувачка електроника и емобилност. Причините за нашиот успех се компетентност и интеграција во работење на сите сегменти и активности, квалитетна дистрибутивна и сервисна мрежа, професионално обезбедени услуги кон потрошувачите, партнерите и крајните корисници, како и ефикасна логистика, финансиска стабилност и регионална координација, поддржани од постојано воведување на иновации во сите сегменти на работењето.

За потребите на Паком Компани во Македонија, имаме потреба од:

 

Работни места: Работници Сектор Логистика
(работници за магацинско работење и доставувачи на производи)


Работни обврски:

 • Прием на роба во магацин (контрола на квалитет и количини на примена роба, водење евиденција при прием),
 • Правилно одржување и спремање на постоечка роба во магацин со ПДА уреди со помош на современ систем за магацинско работење,
 • Вршење на попис на роба-издавање на роба по пат на службена документација,
 • Утовар и истовар на роба при прием, и издавање заедно со другите колеги од логистика со современа опрема за работа,
 • Одржување на магацински простор и канцеларии во склоп на просторот-пакување на роба и максимално внимание и грижа за робата во магацин,
 • Подготовка на роба и возила за достава,
 • За доставувачи следење на потреби за сервисирање на товарен возен парк и возила и нивно одржување,
 • За доставувачи превземање на превозна документација,
 • За доставувачи возење и достава на роба во Скопје и на територија на С. Македонија,

Вештини и особини кои треба да ги поседувате:

 • Средно или високо образование,
 • Упорност, флексибилност, истрајност и совесност во работењето,
 • Здрава и силна личност со претходно искуство во логистика и магацинско работење, способна за работа во тим,
 • За доставувачи претходно искуство во возење и достава,
 • За доставувачи возачка дозвола C категорија ќе се смета за предност,
 • За доставувачи познавање на меѓуградски патишта низ С. Македонија,
 • Високо ниво на одговорност и концентрација,
 • За магацинско работење лиценца за управување со виљушкар ќе се смета за предност .
 • Основно познавање и работа на компјутер

Ние Ви нудиме:

 • Обука и вовед во работата во професионална интернационална компанија,
 • Работа во професионален тим со долгогодишно искуство во интернационална компанија, динамична работа исполнета со нови предизвици и можност за стекнување нови искуства и вештини,
 • Редовен работен однос и редовни навремени месечни примања со платени придонеси,
 • Компензација која стимулира (во зависност од индивидуални или тимски резултати),
 • Исплата на минат труд како додаток на основна плата, како и компензација за секој изработен час прекувремено,
 • Работа само во работни денови, слободни денови за викенди и празници,
 • Регулирано право на слободни денови и годишен одмор,
 • Компаниско колективно осигурување од повреда при работа во и вон работно време
 • Исплата на годишен регрес,
 • Работна униформа и опрема, обезбеден службен мобилен телефон и останати алатки,
 • Останати бенефиции и ваучери (пример надокнада за новороденче, вработен на годината, ваучери за деца за Нова Година, 10 години јубилеј и останато),
 • Поволности за вработените за купување на производи кои ги дистрибира фирмата,
 • Организирање и присуство на спортски активности, тим билдинг и останати прослави,
 • Можност активно да учествувате во успешното работење на водечки регионален дистрибутер,
 • Можност за понатамошен развој на Вашата кариера и напредување преку лично и професионално усовршување,

Вашиот успех зависи исклучиво од Вашата желба, способност, капацитет, интерес за напредок и истрајност.

Не нудиме само работно место, туку можност, со заеднички труд, вложување и резултати да оствариме уште една успешна соработка, исто како и за останатите повеќе од стотина колеги кои се веќе долги години дел од нашата групација.

Доколку имате желба да се приклучите на нашиот тим, доставете ни ја Вашата биографија на македонски и англиски.

Аплицирај
Испрати на пријател Принтај

СПОРЕДЕТЕ ЈА ВАШАТА ПЛАТА

Просечната плата во категоријата
Магацинско работење и логистика изнесува 25.063 MKD.

Дознај ја платата за посакуваната позиција според твоите квалификации!

Започни

Vrabotuvanje.com.mk користи колачиња (анг. cookies) за да ви овозможи подобро корисничко искуство. Повеќе информации можете да прочитате овде