Vrabotuvanje.com - Келнер - Тетово - Hotel Ardia - Mercure Tetovo
Сподели
Tweet
Сподели
Испрати на пријател

Тетово

Рок за пријавување:

 • Hotel Ardia - Mercure Tetovo
 • Адреса: Street 120 no.2, 1200 Tetovo
 • Веб страна: http://www.mercure.com

Друштво за производство, трговија и услуги ХОТЕЛ АРДИА ДООЕЛ експорт – импорт Тетово
Објавува ОГЛАС за вработување на:

КЕЛНЕР


Квалификации:
 • ССС од областа на угостителството ќе се смета за предност
 • Претходно работно искуство на бараната работна позиција ќе се  смета за предност
 • Познавање на Англиски Јазик, Албански Јазик ќе се  смета за предност
 • Возачка дозвола за Б категорија
 
Одговорности и задачи:
 • Уверување дека гостите се услужени по линијата на стандардите на брендот, од поздрав за добредојдовте, претставување на менито, продажба, сервис на храна и пијалоци па се до нивното заминување. 
 • Одговорност за сервис на храна и пијалоци според стандардите назначени во материјалите за обука. 
 • Понуда на производи на храна и пијалоци од менито. 
 • Извршување на наплата
 • Одговорност за сите теми поврзани со хигиената и чистотата на ресторанот. 
 • Употреба- одржавање на правилен начин на сета опрема на ресторанот- хотелот. 
 • Употреба на најфиниот начин при комуникација со клиентите, менаџерот и сите членови на екипата.
 • Поле на одговорност: Ресторан, позадина, бар, магацин. 
 • Уредување на ресторанот, странични станици, позадина, пополнување на барот. 
 • Снабдевање со севкупниот материјал за обука даден од менаџментот.  
 • Гаранција за максималниот капацитет на просторијата при продажба. 
 • Гаранција на информација до ресторанот и кујната за активните резервации. 
 • Гаранција и секогаш пријателски пристап кон клиентите според назначените стандарди. 
 • Известување на келнерот за специјални можни побарувања на сметка на масата. 
 • Обезбедување на непрекината информација до менаџерот и главниот готвач во врска со срвисот. 
 • Гаранција за почит на упатствата за однесување. 
 • Почитување на дневното и неделното планирање. 
 • Присуство на работното место во секое време, по потреба да се прикаже и флексибилност. 
 • Усогласување со клаузулите на договорот, правилата и правилниците. 
 • Било каква и да е друга задача одредена од управата.
 
Личен профил:
 • Добри организациски, комуникациски и аналитички вештини
 • Способност за анализа на проблеми, логично расудување и предлагање на решенија
 • Доверлива и одговорна личност, ориентирана кон остварување на резултати
 • Самоиницијативност, упорност и енергичност
 • Креативност и прецизност 
 • Способност за тимска работа и работа под притисок
 • Способност за работа во различни сектори, во динамично окружување
 
Ние нудиме одлични работни услови, пробен период во времетраење од 3 месеци, со можност за вработување на неопределено време.
 
Доколку ги исполнувате горенаведените квалификации, Ве покануваме да испратите Ваша лична биографија (CV) преку полето Брза Апликација со задолжителна назнака „Келнер“.
 

Напомена:
Само апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани. 
Апликациите без назнака нема да бидат разгледани!
Брза апликација
Испрати на пријател Принтај

СПОРЕДЕТЕ ЈА ВАШАТА ПЛАТА

Просечната плата во категоријата
Туризам и Угостителство изнесува 20.094 MKD.

Дознај ја платата за посакуваната позиција според твоите квалификации!

Започни

Vrabotuvanje.com.mk користи колачиња (анг. cookies) за да ви овозможи подобро корисничко искуство. Повеќе информации можете да прочитате овде