Vrabotuvanje.com - Специјалист за контрола на квалитет на храна (НАССР, ISO) - Скопје - Vrabotuvanje.com за клиентот
Сподели
Tweet
Сподели
Испрати на пријател

Специјалист за контрола на квалитет на храна (НАССР, ISO)

Скопје

Рок за пријавување:

Работодавач: Vrabotuvanje.com за клиентот

                                  

ВРАБОТУВАЊЕ ОНЛИНЕ ДОО
За потреби на клиент – регионална компанија со дејност трговија со малопродажни објекти, објавува оглас за регрутирање на професионални кадри – потенцијални кандидати за позицијата:

Специјалист за контрола на квалитет на храна
(НАССР, ISO)


 

ГЛАВНИ ОДГОВОРНОСТИ:

  • Врши надзор над процесот на безбедност на храна – организација, координација и контрола на работа
  • Да ги следи законските прописи од областа на безбедност на храна и да ги спроведува во друштвото
  • Врши постојана обука на вработените како и на нови вработени од областа на НАССР и системот  на хигиена.
  • Комуникација со екстерни заинтерсирани страни – инспекции кои го контролираат НАССР систем. 
  • Редовно да следи и да го проверува функционирањето на НАССР системот и системот на управување со хигиена.
  • Познавање на НАССР системот.


ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ, СПОСОБНОСТИ И ВЕШТИНИ: 

  • Работно искуство на иста/слична позиција ќе се смета за предност
  • ВСС 
  • Развиени комуникациски, преговарачки и презентерски вештини
  • Развиени аналитички способност
  • Одлично познавање на англиски јазик
  • Познавање на MS Office пакетот, Excel.

Ве покануваме, доколку имате интерес и соодветствувате со опишаниот профил за позицијата, пратете ваша апликација со Професионална биографија преку полето Брза Апликација  со назнака за позицијата “ НАССP – контролор за квалитет на храна”

најдоцна до 25.10.2020 година

Брза апликација
Испрати на пријател Принтај

СПОРЕДЕТЕ ЈА ВАШАТА ПЛАТА

Просечната плата во категоријата
Менаџмент изнесува 39.113 MKD.

Дознај ја платата за посакуваната позиција според твоите квалификации!

Започни

Vrabotuvanje.com.mk користи колачиња (анг. cookies) за да ви овозможи подобро корисничко искуство. Со продолжување на прегледувањето на страницата се согласувате со употребата на колачиња. Повеќе за тоа можете да прочитате овде