Vrabotuvanje.com - Преземач - андерврајтер - Скопје - ЕУРОМАК БРОКЕР
Сподели
Tweet
Сподели
Испрати на пријател

Преземач - андерврајтер

Скопје

Рок за пријавување:

 • ЕУРОМАК БРОКЕР

ПРЕВЗЕМАЧ - АНДЕРВРАЈТЕР ВО ОСИГУРУВАЊЕТО, НЕЖИВОТ– 3 работни позиции

Потребни квалификации:

 • Искуство во преземање неживотни ризици
 • Говорење и пишување на осигурителна терминологија на македонски и англиски јазик
 • Познавање на деловен МС Офис 
 • Способност да менаџира со портфолио на клиент, следење скаденцар,доспеаност на обврски и побарувања
 • Познавање на основи за проценка и ликвидирање на штети од неживотно осигурување

Друштвото на кандидатите им нуди :

 • Засновање работен однос на непределен период
 • Квалитетен , посебен работен простор  во централното градско подрачје на Скопје
 • Информатичка и стручна поддршка од сегментот на осигурувањето, реосигурувањето, премиско сметководство, деловното право и финансиите
 • Способност за работење и постигнување плански цели
 • Гарантирана НЕТО Плата  - 30.000 мкд 
 • Варијабилен дел на плата поврзан со успешноста од личното работење   
 • Годишен бонус, зависно  успешноста од работењето  на друштвото
 • Годишен регрес
 • Едукација во земјата и странство
 • Други бенефити

Посебни договарања:

 • Поседување лиценца за осигурителен брокер или положен испит за осигурителен брокер или застапник во осигурувањето  се смета за предност на кандодатот
 • Избраниот кандидат ќе има 4 месечен период на пробна работа

Аплицирањето се врши на адреса euromak1@euromak.com.mk или лично во архивата на Друштвото, на адреса Киро Гавриловски 7-1/1, Скопје. Контакт: +389 78247759, до 31.12.2020.г. , преку доставување на :

 • Кратко резиме, CV со нагласен осврт на елементите по поглавјето потребни квалификации

или преку полето Брза Апликација!

Брза апликација
Испрати на пријател Принтај

СПОРЕДЕТЕ ЈА ВАШАТА ПЛАТА

Просечната плата во категоријата
Банкарство изнесува 34.278 MKD.

Дознај ја платата за посакуваната позиција според твоите квалификации!

Започни

Vrabotuvanje.com.mk користи колачиња (анг. cookies) за да ви овозможи подобро корисничко искуство. Со продолжување на прегледувањето на страницата се согласувате со употребата на колачиња. Повеќе за тоа можете да прочитате овде