Vrabotuvanje.com - Сметководител - Скопје - Фабрика „Карпош“
Сподели
Tweet
Сподели
Испрати на пријател

Сметководител

Скопје

Рок за пријавување:

 • Фабрика „Карпош“

Фабриката „Карпош” е производител на елементи за урбана опрема почнувајќи од бетонски декоративни плочи со различни димензии за уредување партери, тротоари, паркинзи, па сè до сложени монтажни конструктивни елементи за изведба на различни видови објекти. Освен тоа, фабриката „Карпош” е специјализирана за проектирање и за производство на монтажни конструктивни елементи за изградба на крупнопанелни згради, семејни куќи, индустриски објекти, армиранобетонски мостови, ПТТ-столбови, далноводи и трафостаници, вибропресувани цевки и шахти, центрифугирани шипови, железнички прагови од преднапрегнат бетон, бетонска галантерија, како и изработка на бетонски и армиранобетонски елементи по порачка.

Денес, фабриката „Карпош” е организација која може да им понуди на инвеститорите проекти, монтажни конструктивни елементи, техничка подготовка и изведба која подразбира висока технологија, квалитет и прифатлива цена. Фабриката „Карпош” има добиено сертификат за квалитет ИСО 9001 со кој се потврдува коректноста во водењето на работата. Особено таа е организација каде што се изнаоѓаат одредени решенија за соодветни градежни проблеми за да се реализираат специфичните барања на секој клиент.


​Фабрика КАРПОШ АД Скопје има потреба од вработување на:

 
СМЕТКОВОДИТЕЛ

Потребни квалификации:

 • Високо образование - Економси факултет
 • Претходно работно искуство на иста работна позиција
 • Познавање на англиски јазик
 • Да поседува лиценца за овластен сметководител
 • Активно работење со апликациите од Microsoft Office пакетот


Одговорности и задачи:

 • Комуникација со клиенти во делот на финансиските прашања
 • Изработка на фактури за клиенти
 • Административна работа
 • Активно познавање и следење на новите законски прописи

Личен профил:

 • Одлични комуникациски и организациски вештини
 • Организираност, одговорност, лојалност и ориентираност кон цели
 • Лојалност и професионален пристап кон работата
 • Иницијативност, посветеност


Сите заинтересирани кандидати своите профисионални биографии може да ги достават
преку полето Брза Апликација или на 070376519.

 

 
Брза апликација
Испрати на пријател Принтај

СПОРЕДЕТЕ ЈА ВАШАТА ПЛАТА

Просечната плата во категоријата
Економија, Финансии и Сметководство изнесува 28.521 MKD.

Дознај ја платата за посакуваната позиција според твоите квалификации!

Започни

Vrabotuvanje.com.mk користи колачиња (анг. cookies) за да ви овозможи подобро корисничко искуство. Повеќе информации можете да прочитате овде