Vrabotuvanje.com - Програмер/ Имплементатор - Скопје - contact@marekeng.com.mk

Програмер/ Имплементатор

Скопје

Рок за пријавување:

 • contact@marekeng.com.mk

 

Marek Engineering лидер во развој на “ERP” софтвер има потреба од:

1. Програмер
 
 
Задолженија: 
 • Развој на решенија за усовршување на постоечкиот софтвер
 • Дел од тимот за дизајн и развој на софтвер 
 • Дел од тимот во процесот на имплементација на софтвер
 • Дел од тимот за контакти со клиенти и дефинирање на функц.барања 
 • Учество во процес на оптимизација на софтвер и бази на податоци 
 • Изработка на тех.документација
Профил: 
 • Работно искуство во развој на софтвер, минимум 1 година 
 • Диплома од Компјутерски Науки
 • Познавање на Borland Delphi, C#
 • Основни познавања на бази на податоци, пожелно MS SQL server 
 • Одлично познавање на Англиски јазик (пишување и читање) 
 • Тимски играч со одлични комуникациски способности
 • Пожелно е познавање на ERP системи
 
2. Имплементатор
 
 
Задолженија: 
 • Проект анализа и бизнис план според потребите на клиентот
 • Дел од тимот за тестирање на софтвер 
 • Дел од тимот за имплементација на софтвер
 • Дел од тимот за контакти со клиенти и дефинирање на функц.барања 
 • Учество во процес на оптимизација на клиентски апликации 
 • Изработка на корисничка документација
Профил: 
 • Работно искуство во имплементација на софтвер, минимум 1 година 
 • Диплома за завршено високо образование
 • Солидно познавање на ERP системи
 • Солидни познавања на комјутерски алатки (Word, Excel, Outlook…) 
 • Одлично познавање на Англиски јазик (пишување и читање) 
 • Тимски играч со одлични комуникациски способности
 • Пожелно е основно познавање на бази на податоци
 
Вашите апликации (CV-ја со слика) можете да ги испратите преку полето Аплицирај
Информации на телефон: +389 2 3063 517

Vrabotuvanje.com.mk користи колачиња (анг. cookies) за да ви овозможи подобро корисничко искуство. Со продолжување на прегледувањето на страницата се согласувате со употребата на колачиња. Повеќе за тоа можете да прочитате овде