Vrabotuvanje.com - Технолог - Скопје - ФУД БАР ДОО
Сподели
Tweet
Сподели
Испрати на пријател

Скопје

Рок за пријавување:

  • ФУД БАР ДОО
  • Адреса: ул.Перо Наков бр.31, 1000 Скопје


ТЕХНОЛОГ

Потребни квалификации:

  • ВСС, технолошки факултет.
  • Минимум 2 години работно искуство.
  • Познавање на стандарди: ISO 22000, HACCP, TUV, IFS.
  • Солидно познавање на англиски јазик.
  • Користење на MS Office и Internet.
  • Иновативност, одговорност, иницијативност.
  • Организациски способности и тимска работа.
  • Желба за постојано учење, лично и професионално надоградување.

Обврски и одговорности:

  • Прецизно предвидува какви било суровини и опрема потребни за производство и гарантира дека тие се достапни и правилно организирани.
  • Обезбедува соодветна и правилно подготвена работна сила и закажана за максимална активност, ефикасност на производството на производите.
  • Го раководи производството на производот во организацијата, се грижи производството да се одвива брзо во голема количина и со одличен квалитет, така што клиентите се многу задоволни од резултатите.
  • Идентификува нови деловни можности за развој на нови производи.
  • Задолжен/а за воспоставување, спроведување, координација и контрола на стандардите согласно законската регулатива.
  • Ги одржува HACCP и IFS преку одржување на процедурите и сите потребни дополнителни документи.
  • Следи и имплементира законски и подзаконски акти.
  • Го организира и контролира чистењето на опремата и средствата.
Сите заинтересирани кандидати своите професионални биографии може да ги достават преку полето "Брза Апликација"
Брза апликација
Испрати на пријател Принтај

СПОРЕДЕТЕ ЈА ВАШАТА ПЛАТА

Просечната плата во категоријата
Производство и Занаетчиство изнесува 24.798 MKD.

Дознај ја платата за посакуваната позиција според твоите квалификации!

Започни

Vrabotuvanje.com.mk користи колачиња (анг. cookies) за да ви овозможи подобро корисничко искуство. Со продолжување на прегледувањето на страницата се согласувате со употребата на колачиња. Повеќе за тоа можете да прочитате овде