Vrabotuvanje.com - ИТ Поддршка - Битола - Клуб Спорт 77 - Евротип спортски обложувалници
Сподели
Tweet
Сподели
Испрати на пријател

Битола

Рок за пријавување:

 • Клуб Спорт 77 - Евротип спортски обложувалници
 • Адреса: ул.Даме Груев бр.70, 7000 Битола

Евротип спортските обложувалници се прва битолска компанија која се занимава со приредување на игри на среќа – спортско обложување. Првата локација за остварување на нашата дејност е во Битола. Комапнијата се појавува на пазарот под овој бренд во 2015 година и за многу краткот рок отвара 50 подружници низ целата територија на РМ, од кои најголемиот дел се наоѓаат во Битола.Од 2015 до 2021 отворени се 68 нови локации и растот продолжува понатаму.
Евротип како опшествена-одговорна компанија се труди секојдневно да даде придонес кон граѓаните кои имаат потреба од помош. Често се организираат крводарителски акции,се инвестира во инфраструктурата на училишта,болници и се поддржуваат останати проекти од интерес на заедницата.
Она што нудиме е редовна исплата на плати, бонуси, регрес за годишен одмор, летен и змиски одмор,усовшување на вработените,работа во одлични услови.
Ние нудиме напредок и успех во работата!
Биди дел од нашиот Тим !

 

ИТ ПОДДРШКА
 

Потребно образование, вештини и способности:

 • Познавање и искуство со работа во Windows околина;
 • Основно познавање на компјутерски мрежи-TCP/IP, компјутерска безбедност;
 • Основно познавање на хардвер;
 • Основно познавање на Linux;
 • Познавање на основните модули на MS office алатките;
 • Добро познавање на англиски јазик;
 • Комуникациски вештини и тимска работа;
 • Подготвен да учи и да работи со најнова компјутерска технологија;
 • Ориентираност кон решавање на проблеми;
 • Ефективност, ефикасност и одговорност при исполнувањето на обврските;
 • Чесност и доверливост;
 • Возачка дозвола Б категорија.


Одговорности и работни задачи:

 • Конфигурирање, инсталација и одржување на компјутери, периферни уреди во локална мрежа и останати ИКТ уреди;
 • Мониторинг, заштита и надградба на компјутери;
 • Изработка на аналитики и извештаји;
 • Одржување на софтвер и бази на податоци;
 • Самостојно и совесно извршување на секоја задача;
 • Темелно тестирање на секоја завршена задача или операција;
 • Самоиницијативност и контрола на сопствениот квалитет на извршување и запазување на договорените рокови;
 • Способност за работа во тим
   


Доколку сакате да бидете дел од нашиот тим, Ве молиме Вашето CV да го испратите преку полето Брза Апликација.

Во насловот на меилот (subject) наведете ја позицијата за која аплицирате.

Брза апликација
Испрати на пријател Принтај

СПОРЕДЕТЕ ЈА ВАШАТА ПЛАТА

Просечната плата во категоријата
ИТ, Телекомуникации изнесува 45.517 MKD.

Дознај ја платата за посакуваната позиција според твоите квалификации!

Започни

Vrabotuvanje.com.mk користи колачиња (анг. cookies) за да ви овозможи подобро корисничко искуство. Повеќе информации можете да прочитате овде