Vrabotuvanje.com - Дупчачи / Бушачи или Помошници - Скопје - Градежен институт МАКЕДОНИЈА АД-Скопје
Сподели
Tweet
Сподели
Испрати на пријател

Дупчачи / Бушачи или Помошници

Скопје

Рок за пријавување:

  • Градежен институт МАКЕДОНИЈА АД-Скопје
 
 

Посветеноста и одржувањето на највисоки стандарди на професионализам, постојаната потрага по иновативни решенија и прифаќањето на нови можности со цел постигнување на најдобри резултати, повеќе од 4 децении го издигнуваат Градежен Институт МАКЕДОНИЈА АД Скопје како лидер меѓу градежните компании во обезбедување специфични услуги во градежништвото.

Доколку сакате да бидете дел од успешниот тим на Градежен Институт МАКЕДОНИЈА АД Скопје, аплицирајте на следниот

 
О Г Л А С
ЗА РАБОТНИ ПОЗИЦИИ

ДУПЧАЧИ / БУШАЧИ ИЛИ ПОМОШНИЦИ
за работа во Завод оператива на објекти во државата и регионот

 
 

Ако сакате нови можности и постигнување на најдобри резултати, работа во Македонија или во Нашите подружници на Балканот, бесплатни обуки на работно место, усовршување и напредување, динамична работна средина, солидна и редовна плата, теренски додаток, покриени трошоци на терен (сместување и исхрана), бонуси за успешно завршени проекти и приватно здравствено осигурување, веднаш аплицирајте преку Брзата Апликација или јавете се на 02 3091 945

Минимум потребни квалификации:

  • ССС – Градежен / Геолошки / Рударски Техничар или друг профил
  • со соодветно работно искуство во Геотехничка оператива и познавање на опрема за дупчење или мало работно искуство во областа
  • Поседување на Б возачка дозвола

Работниот однос се заснова на определено време во траење од 3 (три) месеци, со можност за продолжување.

Огласот трае 30 (триесет) дена од неговото објавување.

Само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг на избор и кои ги исполнуваат бараните услови, ќе бидат повикани на разговор.

Известување за приватност на кандидатите за вработување

Опис на процесот на обработка на лични податоци

Селекција на кандидати за вработување во ГИ МАКЕДОНИЈА АД Скопје

Правен основ

Закон за заштита на личи податоци РСМ бр.42 од 16.02.2020

Контролор

Градежен Институт МАКЕДОНИЈА АД Скопје             (посетете ја нашата web страна www.gim.com.mk)

Кои лични податоци ги обработуваме и кој има пристап до нив

Вршиме обработка на личните податоци кои ги имате наведено во Вашата лична биографија

Пристап до Вашите лични податоци имаат вработените и менаџерите одговорни за спроведување на процесот за избор на кандидати и Генералниот директор

Од каде ги добиваме Вашите податоци

Преку Вашата апликација на vrabotuvanje.com.mk или

hr@gim.mk

Зошто ги обработуваме Вашите податоци

Вашите лични податоци ги обработуваме за да избереме соодветен кандидат за отворената работна позиција

Колку време ги чуваме вашите лични биографии

Во период од 6 (шест) месеци од денот на завршување на огласот

Право на жалба за начинот на обработка на Вашите лични податоци

Доколку имате забелешка во однос на обработката на Вашите лични податоци можете да го конрактирате нашиот офицер за заштита на лични податоци на e-mail адресата oficer.zlp@gim.com.mk

Брза апликација
Испрати на пријател Принтај

СПОРЕДЕТЕ ЈА ВАШАТА ПЛАТА

Просечната плата во категоријата
Производство и Занаетчиство изнесува 24.798 MKD.

Дознај ја платата за посакуваната позиција според твоите квалификации!

Започни

Vrabotuvanje.com.mk користи колачиња (анг. cookies) за да ви овозможи подобро корисничко искуство. Повеќе информации можете да прочитате овде