Vrabotuvanje.com - Оператор во производство - Штип - МАГНА МЕКАТРОНИКС СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Штип
Сподели
Tweet
Сподели
Испрати на пријател

Оператор во производство

Штип

Рок за пријавување:

 • МАГНА МЕКАТРОНИКС СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Штип

Магна е водечки добавувач во автомобилската индустрија кој создава технологија која решава големи проблеми за потрошувачите, клиентите и светот околу нас.

Како еден од врвните светски добавувачи во автомобилска индустрија, Магна е посветена на квалитетот и постојаното подобрување бидејќи нашите производи влијаат на милиони луѓе секој ден.

За Mechatronics дивизијата во Штип, Северна Македонија, сме во потрага по следната позиција:


ОПЕРАТОР ВО ПРОИЗВОДСТВО
 

ОДГОВОРНОСТИ:

 • Монтирање на автомобилски делови (механички и електрични компоненти).
 • Работа со рачни, полуавтоматски и автоматски алати и машини.
 • Навремено поризводство на деловите со цел задоволување на барањата на клиентите.
 • Навремено пријавувавње и ескалација на секој безбедносен ризик, проблем со квалитетот, грешка или застој до лидерот на тимот.
 • Работење според внатрешните упатства за работа и следење на стандардизираниот начин на работа.
 • Помош при промена на опремата и прилагодување на машината по потреба.
 • Автономно одржување на опремата според стандардизираните работни инструкции.
 • Спроведување на визуелни инспекции за квалитет со цел да се идентификуваат неисправните делови, документирање и/или ескалација каде што е потребно.
 • Следење и документирање на сите потребни податоци.
 • Поддршка на 5S активностите. Одржување чиста и уредна работна средина.
 • Извршување на операциите на безбеден начин. Почитување на безбедносните правила и процедури на фабриката со редовно носење заштитна опрема и  навремена пријава на сите безбедносни ризици.
 • Осигурување дека сите производствени процеси се усогласени со тековните стандарди за квалитет и стандардот IATF-16949.
 • Воспоставување и одржување ефективна комуникација со тимовите за ракување со материјали, одржување и инженеринг.
 • Придонес за континуирано подобрување и активности за намалување на трошоците.
 • Учество во програми за обука.
 • Извршување на сите активности на професионален начин и позитивен став со акцент на личната одговорност.

КВАЛИФИКАЦИИ И ВЕШТИНИ:

 • Пожелно е претходно искуство во автомобилска индустрија
 • Високо организирана личност која е самомотивирана и може да работи самостојно поставувајќи приоритети без директен надзор
 • Способност за работа во тим
 • Мора да биде способен да работи со повеќе проекти истовремено и брзо да се прилагодува на променливите ситуации
 

Испратете ја Вашата биографија преку полето Брза Апликација.

Аплицирај
Испрати на пријател Принтај

СПОРЕДЕТЕ ЈА ВАШАТА ПЛАТА

Просечната плата во категоријата
Производство и Занаетчиство изнесува 24.798 MKD.

Дознај ја платата за посакуваната позиција според твоите квалификации!

Започни

Vrabotuvanje.com.mk користи колачиња (анг. cookies) за да ви овозможи подобро корисничко искуство. Повеќе информации можете да прочитате овде