Vrabotuvanje.com - Техничар за контрола на квалитет - Скопје - АРЦ АУТОМОТИВ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ
Сподели
Tweet
Сподели
Испрати на пријател

Техничар за контрола на квалитет

Скопје

Рок за пријавување:

 • АРЦ АУТОМОТИВ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ
 
 
ARC автомобилската индустрија, АД е глобален лидер во дизајн, развој и производство на инфлатори за автомобилски воздушни перничиња. Со 70 годишно искуство на дизајн, експертиза и технологија, ARC е посветена на обезбедување на клиентите со иновативни, високо квалитетни производи,

 
АРЦ АУТОМОТИВ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Скопје бара да вработи:
 
Техничар за контрола на квалитет

 

Техничарот за контрола на квалитет ќе биде дел од тимот на контрола на квалитет. Тој/таа ќе врши рутинска проверка на компонентите и ќе ги прегледува лабораториските тестови и спецификации кој се однесуваат на хемикалиите и материјалите. Техничарот за контрола е одговорен да изврши проверка и контрола на готовите производи (инфлатори за воздушни перничиња) дали ги исполнуваат стандардите за квалитет, индустриските стандарди, пакувањето и следливоста на производите.

Треба да се грижи за заштита на животната средина, безбедност и здравје при работа, како и да развива добри односи со вработените и да биде отворен за нови знаења.

Работата се извршува во пријатна атмосфера и во смени со обезбеден топол оброк во сите смени и организиран превоз од Скопје, Куманово, Велес и Свети Николе до просториите на компанијата.
 
Основна нето плата изнесува од 30.000,00 МКД до 34.000,00 МКД.
 
 
Квалификации на кандидатите:
 • IV степен на стручна подготовка (техничко училиште), работно искуство до 3 години во областа на контрола на квалитет.
 • потврдува дека потребните критериуми и методи на контрола се во согласност на индустриските и законските регулаторни барања и соодветно ги следи.
 • врши ревизија на линијата за производство, по случаен избор врши преглед на производи во-процес и готови производи, според определени барања на секоја поединечна програма за ревизија и проверка на состојбата.
 •  компјутерски вештини, одлично познавање на Microsoft Office
 •  познавање на Англиски јазик
 
Конкурентски предности:
 • Висок степен на одговорност, ефективност и ефикасност
 • Организациски способности
 • Динамичност, мотивираност, иницијативност
 • Флексибилност и адаптибилност
 • Тимско работење и кооперативност
 
Кандидатите треба да ја приложат следнава документација
 1. Мотивациско писмо за аплицирање на огласот;
 2. Биографија (CV);,
 3. Доказ за завршено образование;
 4. Дополнителни дипломи и сертификати.
 
Само селектираните кандидати ќе бидат контактирани.
 
АРЦ АУТОМОТИВ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Скопје обезбедува  еднакви можности за вработување и позитивно ги поттикнува сите соодветно квалификувани кандидати, без оглед на пол, раса, хендикеп, возраст, сексуална ориентација, религија или убедување .
 
Документите треба да се достават до „ АРЦ АУТОМОТИВ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Скопје со назнака за “ Техничар за конторла на квалитет” до Сектор за управување со човечки ресурси на e-mail: jobs@arcautomotive.com.mk
 
Со Вашето доставување на CV се согласувате Вашите податоци да бидат задржани во нашата база и истите можат да бидат обработувани во период од 12 месеци од денот на истекот на рокот за избор. Имате право во секое време да ја повлече дадената согласност за чување и обработка на вашите лични податоци согласно ЗЗЛП, со обaќање на e-mail: jobs@arcautomoive.com.mk.
Брза апликација
Испрати на пријател Принтај

СПОРЕДЕТЕ ЈА ВАШАТА ПЛАТА

Просечната плата во категоријата
Инсталации, Одржување и Поправки изнесува 24.722 MKD.

Дознај ја платата за посакуваната позиција според твоите квалификации!

Започни

Vrabotuvanje.com.mk користи колачиња (анг. cookies) за да ви овозможи подобро корисничко искуство. Повеќе информации можете да прочитате овде