Vrabotuvanje.com - Техничар за калибрација - Скопје - АРЦ АУТОМОТИВ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ
Сподели
Tweet
Сподели
Испрати на пријател

Техничар за калибрација

Скопје

Рок за пријавување:

 • АРЦ АУТОМОТИВ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ
 

ARC автомобилската индустрија, АД е глобален лидер во дизајн, развој и производство на инфлатори за автомобилски воздушни перничиња. Со 70 годишно искуство  на дизајн, експертиза и технологија, ARC е посветена на обезбедување на клиентите со иновативни, високо квалитетни производи,

 
АРЦ АУТОМОТИВ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Скопје бара да вработи:

Техничар за калибрација

Техничарот за калибрација ќe биде дел од тимот на контрола на квалитет. Техничарот за калибрација ќе ги координира и извршува работните задачи поврзани со калибрацијата на инструментите за мерење. Грижа за заштита на животната средина, безбедност и здравје при работа, како и да развива добри односи со вработените и да биде отворен за нови знаења.

Основна нето плата изнесува од 30.000,00 МКД до 34.000,00 МКД + сите додатоци на плата согласно Закон за работни односи и месечен бонус за редовност во износ од 2.000,00 МКД.

Работата се извршува во пријатна атмосфера, во три смени со обезбеден топол оброк во сите смени и организиран превоз од Скопје, Куманово, Велес и Свети Николе до просториите на компанијата.

 
Квалификации на кандидатите:
 • IV степен на стручна подготовка (техничко училиште), работно искуство до 2 години во областа на калибрација.
 • Развој и координација на напорите за постигнување и одржување на стандардите за ISO / IEC 17025 во лабараторија.
 • Следење на сите инструменти за мерење и опремата за калибрација.
 • Вршење на внатрешната калибрација.
 • Контактирање со лабораториите за надворешна калибрација.
 • Служи како лице за контакт со регулаторот за  ISO / IEC 17025.
 • Обезбедува поддршка на производството по потреба.
 • Обезбедува усогласеност на IATF во областите на одговорност.
 • Одговорен за одржување на целата опрема за калибрација во работен ред и услови за да обезбеди навремено завршување на калибрацијата на опремата, како и грижа за  ред и хигена (5S).
 • Врши и други работи поврзани со работата.
 • Компјутерски вештини, одлично познавање на Microsoft Office
 • Познавање на Англиски јазик
 
Конкурентски предности:
 • Висок степен на одговорност, ефективност и ефикасност
 • Организациски способности
 • Динамичност, мотивираност, иницијативност
 • Флексибилност и адаптибилност
 • Тимско работење и кооперативност
 
Кандидатите треба да ја приложат следнава документација:
 • Мотивациско писмо за аплицирање на огласот.
 • Биографија (CV).
 • Доказ за завршено образование.
 • Дополнителни дипломи и сертификати.

Кандидатите треба да ги исполната и општите услови предвидени со Закон. Со Вашето доставување на CV се согласувате Вашите податоци да бидат задржани во нашата база во период од 12 месеци

Само селектираните кандидати ќе бидат контактирани.

АРЦ АУТОМОТИВ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Скопје обезбедува  еднакви можности за вработување и позитивно ги поттикнува сите соодветно квалификувани кандидати, без оглед на пол, раса, хендикеп, возраст, сексуална ориентација, религија или убедување .

Документите треба да се достават до „ АРЦ АУТОМОТИВ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Скопје со назнака за “ Техничар за калибрација ” до Сектор за управување со човечки ресурси преку полето Брза апликација, најдоцна до 14.06.2024

Брза апликација
Испрати на пријател Принтај

СПОРЕДЕТЕ ЈА ВАШАТА ПЛАТА

Просечната плата во категоријата
Инсталации, Одржување и Поправки изнесува 24.722 MKD.

Дознај ја платата за посакуваната позиција според твоите квалификации!

Започни

Vrabotuvanje.com.mk користи колачиња (анг. cookies) за да ви овозможи подобро корисничко искуство. Повеќе информации можете да прочитате овде