Vrabotuvanje.com - Техничар за објект - Штип - МАГНА МЕКАТРОНИКС СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Штип
Сподели
Tweet
Сподели
Испрати на пријател

Техничар за објект

Штип

Рок за пријавување:

 • МАГНА МЕКАТРОНИКС СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Штип

 

За нас

Гледаме иднина во која секој може да живее и да се движи без ограничувања. Затоа развиваме технологии, системи и концепти кои ги прават возилата побе-збедни и почисти, а истовремено им служиме на нашите заедници, плане-тата и пред сè, на луѓето.

Напред. За сите.

Информации за Групата

Групата Мехатроника, Ретровизори и Осветлување е специјализирана за автомобилски технологии кои ја водат иднината на мобилноста. Комбинирајќи го длабокото системско знаење за развивање уникатни искуства за пристап до возилата, системи за интелигентни визии и напредни технологии за автомо-билско осветлување, експертизата на Magna MML го осветлува патот кон иновациите, безбедноста и стилот.


ТЕХНИЧАР ЗА ОБЈЕКТ

За позицијата

За нашата дивизија за Мехатроника во Штип, бараме Техничар за објект. 

Вашите одговорности

 • Спроведува општи поправки на објектот, вклучувајќи инсталација, одржување и поправка на опремата во истиот.
 • Справување со електрични дефекти, инсталации и превентивно одржување
 • Одржување на компресори и опрема за процесно ладење, HVAC инсталации
 • Мониторинг на системот за заштита од пожари и BMS (Building Management System)
 • Одговорен за спроведување и документирање на поправки и одржување.
 • Работи согласно принципите на Магна културата, се придржува и бара усогласување со процесите и процедурите на компанијата
 • Следење и контрола на сите движења на залихите

Вашите квалификации

 • Техничко образование
 • Пожелно е претходно искуство во автомобилска индустрија.
 • Способност да чита, пишува, анализира и толкува технички процедури, нацрти, дијаграми, шеми, инструкции за опрема, барања и деловна кореспонденција
 • Справување со сложеност, ориентираност кон рокови.
 • Добри организациски вештини 

Дополнителни пожелни квалификации

 • Секоја дополнителна релевантна сертификација ќе се смета за предност (HVAC, CMRP итн.)

Што нудиме

Во Magna, можете да очекувате привлечно и динамично опкружување каде што можете да помогнете во развојот на водечките автомобилски технологии во индустријата. Ние инвестираме во нашите вработени, обезбедувајќи им поддршка и ресурси што им се потребни за да успеат. Како член на нашиот глобален тим, можете да очекувате возбудливи, разновидни одговорности, како и широк спектар на можности за развој. Затоа што веруваме дека вашата кариера треба да биде единствена како и вие...

Дополнително, Ви ги нудиме следниве бенефити:

 • Обемна програма за обука и возбудливи можности за внатрешен развој
 • Работа на иновативни проекти и употреба на современи технологии
 • Моќна култура, составена од претприемачки настроени луѓе, посветени на испорака на иновативни решенија
 • Позитивна и наградувачка средина
 • Обезбеден превоз и оброк

Свесност. Единство. Охрабрување.

Во Магна, веруваме дека разновидна работна сила е клучна за нашиот успех. Затоа сме горди што сме работодавач со еднакви можности. Ние вработуваме врз основа на искуство и квалификации, и имајќи ги предвид барањата за работа, без оглед на бојата, потеклото, религијата, полот, потеклото, сексуалната орие-нтација, возраста, државјанството, брачниот статус, попреченоста или родовиот идентитет. Magna сериозно ја сфаќа приватноста на вашите лични податоци. Ве обесхрабруваме да испраќате апликации преку е-пошта за да се усогласат со барањата GDPR и вашиот локален Закон за приватност на податоците.

 

Ве молиме кликнете тука за да го прочитате нашето Известување за приватност на кандидатите.

Со аплицирањето, потврдувате дека сте го прочитале и разбрале Известувањето за приватност на кандидатие.

Брза апликација
Испрати на пријател Принтај

СПОРЕДЕТЕ ЈА ВАШАТА ПЛАТА

Просечната плата во категоријата
Инсталации, Одржување и Поправки изнесува 24.722 MKD.

Дознај ја платата за посакуваната позиција според твоите квалификации!

Започни

Vrabotuvanje.com.mk користи колачиња (анг. cookies) за да ви овозможи подобро корисничко искуство. Повеќе информации можете да прочитате овде