Vrabotuvanje.com - Агент за продажба - Скопје - Скопје - АЛМА - М ДООЕЛ
Сподели
Tweet
Сподели
Испрати на пријател

Агент за продажба - Скопје

Скопје

Рок за пријавување:

Ние во Алма-М веќе 33 години сериозно ги проучуваме и подготвено ги пречекуваме сите промени и новости кои доаѓаат, преку развој, дејствување и трансформација на бизнисот, носејќи нови квалитети за нашите клиенти. Посветуваме посебно внимание на развој на човечките ресурси. Привлекуваме, развиваме и задржуваме најдобри професионалци, наградувајќи ги за нивните резултати.

Алма - М објавува ОГЛАС за следната работна позиција

АГЕНТ ЗА ПРОДАЖБА ВО СКОПЈЕ

 
Датум на објава: 9 Јули 2024
Рок за пријавување до 21 Јули 2024
Број на оглас: О-240709-ЗС-АП
Регион: СКОПЈЕ
 

Работни задачи:
 • Продажба и маркетинг со почитување и спроведување на стандарди и процедури за работа на Алма-М,
 • Грижа за производи и купувачи за даден регион по стандарди на Алма-М,
 • Следење и известување за активности на пазар,
 • Грижа за наплата на побарувања,
 • Градење тимски дух и решавање проблеми во интерес на работењето.

Потребни квалификации и вештини:
 • Минимум завршено средно образование,
 • Поседување возачка дозвола Б – категорија,
 • Флексибилност за работа на терен,
 • Одлична комуникација, преговарање и ориентираност кон деловни клиенти,
 • Професионално однесување,
 • Организирана, аналитична, мотивирана и стабилна личност,
 • Динамичен/а, проактивен/а и насочен/а кон резултати,
 • Способност за тимска и индивидуална работа,
 • Позитивен однос кон промени,
 • Познавање и работа со компјутери (MS Office пакет),
 • Познавање на назначениот регион,
 • Пожелно е познавање на англиски јазик.

Потребно искуство:
 • Претходно работно искуство на позицијата ќе се смета за предност.
   
 
Сите што ги поседуваат горенаведените квалификации и вештини СЕ ПОКАНЕТИ ДА АПЛИЦИРААТ со нивната професионална биографија која може да ја достават преку полето Брза Апликација со задолжителна назнака на бројот на оглас, во насловот на пораката.
 
Напомена:
Работниот однос се заснова на определено време од 3 месеци, период на докажување на способности, со можност за продолжување.
САМО апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани.
Апликациите без назнака на бројот на оглас, во насловот на пораката, НЕМА да бидат разгледани!
Дневно работно време е претпладне, од 08.00 до 16.00 часот, од понеделник до петок.
Рок во кој ќе се изврши изборот – доколку на огласот се пријават до 200 кандидати, изборот ќе се изврши во рок од 45 дена, од 201 до 500 кандидати, изборот се врши во рок од 90 дена и над 500 кандидати, изборот се врши во рок од 120 дена, по истекот на рокот за пријавување.
Со поднесување на Вашата апликација за вработување (CV), потврдувате дека сте согласни Вашите лични податоци да бидат чувани во база и обработувани за намена за сегашно или идно вработување од страна на АЛМА-М ДООЕЛ Скопје или од трето лице ангажирано за таа цел согласно Закон. Доколку не сте согласни, Ве молиме тоа да го наведете во апликацијата.
Ве молиме без телефонски јавувања
 
АЛМА-М ДООЕЛ Скопје е секогаш отворена за соработка со кандидати кои се вредни ентузијасти и сакаат да работат со тим кој секогаш е спремен за нови предизвици во иновативна и динамична околина.
Брза апликација
Испрати на пријател Принтај

СПОРЕДЕТЕ ЈА ВАШАТА ПЛАТА

Просечната плата во категоријата
Продажба изнесува 22.310 MKD.

Дознај ја платата за посакуваната позиција според твоите квалификации!

Започни

Vrabotuvanje.com.mk користи колачиња (анг. cookies) за да ви овозможи подобро корисничко искуство. Повеќе информации можете да прочитате овде