Vrabotuvanje.com - IQOS Продажен експерт /IQOS Ekspert i shitjes - Кичево - Кичево - ЕКСПАНДА ДООЕЛ
Сподели
Tweet
Сподели
Испрати на пријател

IQOS Продажен експерт /IQOS Ekspert i shitjes - Кичево

Кичево

Рок за пријавување:

 • ЕКСПАНДА ДООЕЛ


Доколку сте подготвени за предизвици и работа во средина која постојано напредува и барате можност да ги развивате сопствените професионални знаења и вештини, пријавете се за позицијата:
 

 
IQOS ПРОДАЖЕН ЕКСПЕРТ

Локација: Кичево

Експанда ДООЕЛ е водечка дистрибутерска компанија во Македонија и ексклузивен дистрибутер на Филип Морис ТКП од 2014 година. Нашиот успешен тим е составен од вработени кои имаат знаења, вештини и тежнеат кон тимската работа па со своите резултати поставуваат високи стандарди во компанијата. Во моментот бараме мотивирани кандидати кои би се приклучиле на тимот за продажба на IQOS™ уред од категоријата производи со намален ризик на компанијата Philip Morris International.

Што претставува IQOS™?

IQOS™ е револуционерен производ на компанијата Philip Morris International кој, за разлика од обичните цигари кои го согоруваат тутунот, работи на принцип на загревање на тутунот. За повеќе информации за производот посетете го сајтот www.pmiscience.com/our-products/platform1

Како IQOS™ Продажен експерт ќе бидете одговорни за:

 • Едукација на полнолетни пушачи за IQOS/LIL SOLID на продажното место;
 • Продажба на IQOS/LIL SOLID уреди и други поврзани производи во согласност со планот за продажба;
 • Овозможување корисничка поддршка за купувачите на IQOS/LIL SOLID уредот;
 • Грижа за асортиманот и уредите на продажното место.

Доколку сте:

 • Комуникативни, убедливи и ориентирани кон потребите на потрошувачите;
 • Насочени кон остварување резултати, организирани и структурирани во работењето;
 • Ориентирани кон иновации и нови технологии;
 • Тимски ориентиран со желба за работа во динамична средина.

И поседувате:

 • Најмалку IV степен стручна подготовка (пожелно универзитетска диплома);
 • Познавање англиски јазик (основно ниво на познавање);
 • Познавање други јазици (албански, турски-пожелно но не обврзувачки);
 • Познавање MS Office (основно ниво на познавање);
 • Искуство во продажба или маркетинг (пожелно во малопродажба).

Ние ви нудиме:

 • Одлични услови за работа, иновативна средина и развој во динамичен тим;
 • Нето месечна заработка од 27.675 МКД;
 • Работно време: 40 часа неделно, во смени.

Пријавете се со праќање на вашата лична биографија преку полето Брза Апликација. Рок за доставување пријави e до 27.02.2024. година.

Само кандидатите кои што ќе влезат во потесен избор ќе бидат контактирани. Процесот на селекција ќе биде финализиран во законски обврзаниот рок во зависност од бројот на апликанти.

 

                                                                                               __________________________________________________________________________________
 

Nëse jeni gati për sfida dhe punoni në një mjedis vazhdimisht në zhvillim dhe po kërkoni një mundësi për të forcuar njohuritë dhe aftësitë tuaja profesionale, atëherë aplikoni për këtë pozicion pune:

IQOS Ekspert i shitjes

Lokacioni – Kërçovë

Expanda LLC është kompani lidere për shpërndarje në Maqedoni dhe distributor ekskluziv i Philip Morris TKP që nga viti 2014. Ekipi ynë i suksesshëm përbëhet nga punonjës që kanë njohuri, aftësi dhe përpiqen për punë ekipore, ndaj me rezultatet e tyre vendosin standarde të larta në kompani. Aktualisht po kërkojmë kandidatë të motivuar për t’iu bashkuar ekipit të shitjeve të pajisjeve IQOS™ me rrezik të reduktuar nga Philip Morris International.

Çfarë është IQOS™?

IQOS™ është një produkt revolucionar i kompanisë Philip Morris International që, ndryshe nga cigaret e zakonshme që djegin duhanin, punon në parimin e ngrohjes së duhanit. Për më shumë informacione mbi produktin, vizitoni www.pmiscience.com/our-products/platform1

Si ekspert i shitjeve të IQOS™, ju do të jeni përgjegjës për:

 • Edukim të duhanpirësve të rritur për IQOS/LIL SOLID në pikën e shitjes;
 • Shitjet e pajisjeve IQOS/LIL SOLID dhe produkteve të tjera të ndërlidhura në përputhje me planin e shitjes;
 • Mbështetje për përdoruesit dhe për blerësit e pajisjeve IQOS/LIL SOLID;
 • Kujdesjen e asortimenteve dhe pajisjet në pikën e shitjes.

Në qoftë se ju jeni:

 • Me vendbanim në Tetovë ose në komunat përreth;
 • Komunikues, bindës dhe i orientuar ndaj nevojave të konsumatorëve;
 • Që synon arritjen e rezultateve, të organizuar dhe të strukturuar në punë;
 • Të orientuar drejt inovacioneve dhe teknologjive të reja;
 • Të orientuar drejt ekipit me dëshirë për të punuar në një mjedis dinamik.

Dhe ju zotëroni:

 • Të paktën shkallën e IV të formimit profesional (preferohet diplomë universiteti);
 • Njohuri të shkëlqyera të gjuhës shqipe dhe maqedonase;
 • Njohuri të MS Office (niveli i njohurive bazë);
 • Eksperiencë në shitje ose marketing (mundësisht në shitje me pakicë).

Ne ju ofrojmë:

 • Kushte të shkëlqyera pune, ambient inovativ dhe zhvillim në një ekip dinamik;
 • Të ardhurat mujore neto prej 27.675 denarë;
 • Orari i punës: 40 orë në javë. Orari i detajuar do të ndahet më tej nga mbikëqyrësi.
   

Aplikoni duke dërguar CV-në tuaj personale përmes fushës së Aplikimit të Shpejtë.

Afati i fundit për dorëzimin e aplikacioneve është data 27.02.2024.

Vetëm kandidatët e përzgjedhur në listën e ngushtë do të kontaktohen. Procesi i përzgjedhjes do të finalizohet brenda afatit ligjërisht të detyrueshëm në varësi të numrit të aplikantëve.

Брза апликација
Испрати на пријател Принтај

СПОРЕДЕТЕ ЈА ВАШАТА ПЛАТА

Просечната плата во категоријата
Продажба изнесува 22.310 MKD.

Дознај ја платата за посакуваната позиција според твоите квалификации!

Започни

Vrabotuvanje.com.mk користи колачиња (анг. cookies) за да ви овозможи подобро корисничко искуство. Повеќе информации можете да прочитате овде