Vrabotuvanje.com - Account Manager - Скопје - Nova Office
Сподели
Tweet
Сподели
Испрати на пријател

Скопје

Рок за пријавување:

 • Nova Office


 

 
Nova Office, современа иновативна компанија за канцелариски и училишни материјали, детски производи, gaming опрема, продажба на тонери и принтери поради понатамошен развој на своите операции и проширување на својата деловна мрежа, распишува оглас за вработување на:
 
 
ACCOUNT MANAGER
 
 
Опис на работно место: 
 • Подготовка и презентација на понуди за продажба
 • Собирање информации за потребите на клиентите и консултации со истите
 • Пресметување на цени и подготовка на финални цени за клиенти
 • Door to Door пристап
 • Грижа за клиенти на долг рок
 • Следење на промените на пазарот и конкурентска средина
 • Развивање на стратегија во одреден сегмент од пазарот
 • Предвидување потенцијални предизвици на пазарот и проактивно изнаоѓање на решенија
 • Спроведување на анализа на пазарот за подобрување на понудите за продажба
 • Реализација на таргет
 • Наплата на побарувања од клиенти
 • Учествување во реализација на стратегијата на компанијата
 • Способност за градење и развивање на мрежа на клиенти согласно искуството, градење на доверба и персонални релации
 
Квалификации:
 • Образование : Пожелно е ВСС
 • Познавање на MS Office ( Excel , Word , Power Point )
 • Возачка дозвола Б Категорија

 Лични карактеристики :

 • Постигнување резултати врз основа на лични перформанси
 • Способност за градење професионален однос со клиенти на долг рок
 • Организациски, презентациски и комуникациски вештини
 • Аналитички способности
 • Инцијатива,упорност,одговорност,самомотивираност
 • Чесност и лојалност на високо ниво
 • Активни и истрајни луѓе кои се стремат кон професионален личен успех и успех на компанијата
 
Што нудиме?
 • Редовни месечни примања
 • Можност за високи профити според остварените резултати
 • Транспарентност кон вработените
 • Голема база на потенцијални клиенти
 • Поддршка во организацијата, продажниот процес од страна на менаџментот во компанијата
 • Обука и едукација од страна на менаџментот и надворешни консултанти кои ќе допринесат за личен развој на вработените
 • Многубројни алатки и софтверски решенија за олеснување на продажниот процес
 

Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови, своите професионални биографии можат да ги испратат преку полето Брза Апликација.

Кандидатите кои што работеле во иста или слична индустрија ќе имаат предност.

Да се наведе за која работна позиција се аплицира.

Сите пристигнати апликации ќе се третираат со максимална доверливост.

Ќе бидат исконтактирани само оние кандидати кои ќе влезат во потесен избор.

Аплицирај
Испрати на пријател Принтај

СПОРЕДЕТЕ ЈА ВАШАТА ПЛАТА

Просечната плата во категоријата
Продажба изнесува 22.310 MKD.

Дознај ја платата за посакуваната позиција според твоите квалификации!

Започни

Vrabotuvanje.com.mk користи колачиња (анг. cookies) за да ви овозможи подобро корисничко искуство. Повеќе информации можете да прочитате овде