Vrabotuvanje.com - Унапредувач на продажба - Скопје - Скопје - АЛМА - М ДООЕЛ
Сподели
Tweet
Сподели
Испрати на пријател

Унапредувач на продажба - Скопје

Скопје

Рок за пријавување:

Ние во Алма-М веќе 33-та година сериозно ги проучуваме и подготвено ги пречекуваме сите промени и новости кои доаѓаат, преку развој, дејствување и трансформација на бизнисот, носејќи нови квалитети за нашите клиенти. Посветуваме посебно внимание на развој на човечките ресурси. Привлекуваме, развиваме и задржуваме најдобри професионалци и наградуваме за нивните резултати.

АЛМА - М
Објавува оглас за следната работна позиција

унапредувач на продажба (АРАНЖЕР НА РОБА) во СКОПЈЕ

 
датум на објава: 7 Јуни 2024
рок за пријавување до: 23 Јуни 2024
број на оглас: О-240607-УС-УП
сектор: Продажба
регион: СКОПЈЕ
 

Работни задачи:

 • Подредување, следење и контролирање на производи (процентуално учество) на сталажи во продажни објекти според стандарди и договори на Алма-М,
 • Имплементација на цени, маркетинг активности (летоци, акции, настани, ...) и нивно истакнување,
 • Следење и известување за активности на конкуренција,
 • Изготвување извештаи и нивно навремено доставување,
 • Следење на залиха на сталажи и во магацин/и на продажни објекти, следење на рокови на употреба и примена на ФЕФО метод.

Потребни квалификации и вештини:

 • Минимум завршено средно образование,
 • Флексибилност за работа на терен,
 • Одлична комуникација, преговарање и ориентираност кон деловни клиенти,
 • Професионално однесување,
 • Организиран/а, мотивиран/а и стабилна личност,
 • Динамичен/а, проактивен/а и насочен/а кон резултати,
 • Способност за индивидуална и тимска работа,
 • Позитивен однос кон промени,
 • Работа и познавање од компјутери,
 • НЕ Е ПОТРЕБНА возачка дозвола,

Потребно искуство:

 • Претходно работно искуство не е потребно.

Работни услови:

 • Работниот однос се заснова на определено време од 1 месец (период на докажување на способности), со можност за продолжување.
 • Дневно работно време е од 08.00-16.00 часот од понеделник до петок.
 • Паричниот износ на нето плата за огласеното работно место, изнесува до 30,750,00 во зависност од работната успешност.

Сите што ги поседуваат горенаведените квалификации и вештини СЕ ПОКАНЕТИ ДА АПЛИЦИРААТ со нивната професионална биографија која може да ја достават преку полето Брза Апликација, со задолжителна назнака на бројот на оглас, во насловот на пораката.

Напомена:

 • Работниот однос се заснова на определено време од 1 месец (период на докажување на способности), со можност за продолжување.
 • САМО кандидат(к)ите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани.
 • Апликациите без назнака на бројот на оглас, во насловот на пораката, НЕМА да бидат разгледани!
 • Дневно работно време е од 08.00 до 16.00 часот, од понеделник до петок.
 • Рок во кој ќе се изврши изборот со интервјуирање – доколку на огласов се пријават до 200 кандидати, изборот ќе се изврши во рок од 45 дена, од 201 до 500 кандидати, изборот се врши во рок од 90 дена и над 500 кандидати, изборот се врши во рок од 120 дена, по истекот на рокот за пријавување.
 • Со поднесување на Вашата апликација за вработување (CV), потврдувате дека сте согласни Вашите лични податоци да бидат чувани во база и обработувани за намена за сегашно или идно вработување од страна на АЛМА-М ДООЕЛ Скопје или од трето лице ангажирано за таа цел согласно Закон. Доколку не сте согласни, Ве молиме тоа да го наведете во апликацијата.
 • Ве молиме без телефонски јавувања

АЛМА-М ДООЕЛ Скопје е секогаш отворена за соработка со кандидати кои се вредни ентузијасти и сакаат да работат со тим кој секогаш е спремен за нови предизвици во иновативна и динамична околина.

Брза апликација
Испрати на пријател Принтај

СПОРЕДЕТЕ ЈА ВАШАТА ПЛАТА

Просечната плата во категоријата
Продажба изнесува 22.310 MKD.

Дознај ја платата за посакуваната позиција според твоите квалификации!

Започни

Vrabotuvanje.com.mk користи колачиња (анг. cookies) за да ви овозможи подобро корисничко искуство. Повеќе информации можете да прочитате овде