Vrabotuvanje.com - Сервисер на медицинска опрема - Скопје - ДНД ЦОММЕРЦЕ
Сподели
Tweet
Сподели
Испрати на пријател

Сервисер на медицинска опрема

Скопје

Рок за пријавување:

 • ДНД ЦОММЕРЦЕ

ДНД ЦОММЕРЦЕ ДООЕЛ е компанија која се занимава со регионално снабдување со иновативни медицински помагала за различни оперативни процедури, уреди и потрошен материјал за стерилизација и контрола на инфекции, болнички и професионални средства за дезинфекција.
 

Со модерна технологија и континуирана едукација се стремиме да бидеме професионални и во оваа смисла да го подигнеме нивото на здравствена заштита. Сите производи ги исполнуваат барањата на меѓународните стандарди и прописи и се користат во над 80 земји низ светот. Можете да дознаете повеќе за нашата програма за дистрибуција, како и за нас, на нашата веб-страница www.dndcommerce.com

ГИ ПОВИКУВАМЕ СИТЕ ЗАИНТЕРЕСИРАНИ ДА АПЛИЦИРААТ НА КОНКУРСОТ ЗА РАБОТА:

СЕРВИСЕР НА МЕДИЦИНСКА ОПРЕМА

Опис на работата:
 • Сервисирање на медицински опрема за стерилизација на пареа и ниска температура, уреди за миење и дезинфекција на хируршки инструменти, уреди за миење и дезинфекција на ноќни садови, како и уреди за контрола на инфекции
 • Поставување и одржување на медицински опрема од асортиманот на нашата компанија
 • Водење влезно-излезна документација за секој поединечен уред што пристигнал на сервисот
 • Постојана комуникација и деловна кореспонденција со деловните партнери и крајните корисници, како и со другите вработени во компанијата
 • Комуникација со сервисниот тим на производителот и пополнување извештаи за квалитетот на уредот
 • Помош при внатрешна и надворешна обука на медицинскиот персонал (потенцијални и крајни корисници).
 • Доколку е потребно, инсталација на уреди во земји во регионот, имено Србија, Косово и Албанија.

Услови:
 • Високо образование од областа на електро или машински факултет
 • Познавање на англиски јазик (усно и писмено)
 • Компјутерски вештини (Microsoft Office пакет)
 • Поседување возачка дозвола Б категорија е задолжително
 • Пожелно е претходно работно искуство во струката (по можност од областа на сервисирање медицинска опрема)
 
Предности:
 • Одлични комуникациски способности (усмени и писмени)
 • Точност, прецизност, педантност и почитување на роковите.
 • Одговорен пристап кон работата

Ние вас ви нудиме:
 • Задолжителна обука и стручно усовршување, образование во земјите на странски партнери-производители
 • Работа во пријатна и колективна средина, стимулирајќи ја заработката според усовршување и напредување
 • Теренска и канцелариска работа
 • Обезбедена обука за работа во програмата Пантеон
Сите заинтересирани кандидати кои ги исполнуваат наведените квалификации потребно е да достават CV преку полето Брза Апликација. Во предметот (subject) на е-поштата задолжително е да се наведе: Сервисер на медицинска опрема.
 
Со цел изборот да биде што побрз, прво телефонски ќе бидат интервјуирани само избраните кандидати. Кандидатите кои ќе влезат во потесниот избор ќе бидат повторно контактирани и информирани за вториот круг интервјуа во просториите на ДНД ЦОММЕРЦЕ ДООЕЛ.
 
 
Брза апликација
Испрати на пријател Принтај

СПОРЕДЕТЕ ЈА ВАШАТА ПЛАТА

Просечната плата во категоријата
Продажба изнесува 22.310 MKD.

Дознај ја платата за посакуваната позиција според твоите квалификации!

Започни

Vrabotuvanje.com.mk користи колачиња (анг. cookies) за да ви овозможи подобро корисничко искуство. Повеќе информации можете да прочитате овде