• Огласот е завршен, аплицирањето повеќе не е дозволено

Објавен на: 22 окт 2012, 00:00

Време за аплицирање: 05 ное 2012, 23:59

Агенција за катастар

Извор:

Дневник

Позиција:

Асистент

Детали:

Агенција за катастар на недвижности и регистрација на РМ, распишува оглас за: 1 Асистент за набавки. Заинтересираните кандидати да достават CV на македонски и англиски јазик, најдоцна до 5 ноември, на следнава адреса: t.cenova@katastar.gov.mk