• Огласот е завршен, аплицирањето повеќе не е дозволено

Објавен на: 27 јун 2012, 00:00

Време за аплицирање: 29 јун 2012, 00:00

SKKO

Извор:

On-line берза на труд

Позиција:

Соработници

Детали:

SKKO-Посредничка компанија која што е рангирана меѓу најуспешните и најсериозните компании во областа на осигурувањата во Швајцарија, со претставништва во Тетово и Скопје нуди работни места за работници од женски пол. Единствениот услов кој што апликантите треба да го исполнуваат да бидат комуникативни како и познавањето на германскиот јазик . Не се двоумете да не контактирате со вашето CV ( биографија ) на следната адреса : Bewerber@skko.ch и придружете ни се на нашата компанија. За повеќе информации јавете се на следниот број : 071 696 406