• Огласот е завршен, аплицирањето повеќе не е дозволено

Објавен на: 07 мај 2013, 12:35

Време за аплицирање: 22 мај 2013, 23:59

КЕЛНЕРИ, КЕЛНЕРКИ И РЕЦЕПЦИОНЕРКИ

Компанија:

Globalwork

Адреса:

Позиција:

Келнери, Келнерки и Рецепционерки

ГЛОБАЛВОРК е Агенција за посредување при вработување во земјата и странство со наплата, која работи согласно Одобрение бр. 08-4764/3  издадено од Министерството за труд и социјална политика на Република Македонија.

Нашата работа е да ви помогнеме да се вработите во земјите на Блискиот Исток (Катар, Обединети Арапски Емирати, Бахреин...)

ГЛОБАЛВОРК 
ИТНО БАРА

КЕЛНЕРИ, КЕЛНЕРКИ И РЕЦЕПЦИОНЕРКИ

за наши клиенти - Луксузни ресторани и хотели од Катар и Бахреин
со познавање на англиски јазик

Нето плата од 450 USD нагоре + платено сместување, авионска карта, виза,
здр. осигурување, 21 ден платен год. одмор... Солидни напојници!

Молиме заинтересираните да испратат резиме на англиски јазик, 
со фотографија на лице и цела фигура во класична облека, на: 

Инфо на телефон 02/3256- 510; 3137- 707

ГЛОБАЛВОРК
Ул. Митрополит Теодосиј Гологанов 59
1000 Скопје, Македонија