• Огласот е завршен, аплицирањето повеќе не е дозволено

Објавен на: 22 јан 2014, 00:00

Време за аплицирање: 10 фев 2014, 00:00

ГОТВАЧ- ШЕФ НА КУЈНА

Компанија:

Принц Супермаркет

Адреса:

Лазар Трповски бр.88

Позиција:

Готвач

Детали:

Новоотворениот модерен објект VILLA PRINCE, има потреба од ГОТВАЧ- ШЕФ НА КУЈНА со повеќегодишно искуство во подготвување на храна и пијалоци од разновидни народни кујни, мајстор за пица, салати, ордевери и морски специјалитети. Ја очекуваме вашата апликација на info@prince.com.mk со задолжителна назнака: ГОТВАЧ. Одлични услови за работа! За сите ваши прашања, контактирајте не на 071/277-973