• Огласот е завршен, аплицирањето повеќе не е дозволено

Објавен на: 26 јун 2012, 00:00

Време за аплицирање: 15 јул 2012, 00:00

КАМ ДООЕЛ

Извор:

On-line берза на труд

Позиција:

Сметководител

Детали:

КАМ ДООЕЛ има потреба од сметководител. Квалификации:средно економско образование и работно искуство во сметководство и финансии.Аплицирање на:vrabotuvanje@kam.com.mk